Já jsem rád, že se Venca vrátil do ligy, je to jeden z top3 trenérů u nás, a je blbost aby netrénoval, náš rybník si to nemůže dovolit, krásně to bylo vidět na Pardubicích, nebylo odkud už brát. Že jde k Vítkám mi nevadí, derby dostane nový náboj, hrajou už dlouho hovno, potřebovali by nějaký úspěch, aby se zvedl zájem o hokej v Ostravě, teď je to už tristní. Samozřejmě mě sere, že neskončil u nás, ale on chtěl být i sportovní ředitel, a toho tady máme a dokud tu bude, tak VV se nedočkáme. Za mě je to asi správně, nemám důvod Petrovkovi nevěřit, klíčový pro něho bude příští rok, bude muset poskládat nový tým, od toho se bude odvíjet další budoucnost. Letošní sezóna je takový last dance se starou partou, nepovedlo se to zatím úplně podle představ, ale po bitvě je každý generál.
Jsem na Vencu zvědavý jak se s tím popere, budget nemá nafukovací a hvězdné války co rozjela Sparta s Pardubicema mu budou taky svazovat ruce při stavbě týmu, ale má zas výhodu, že teď měl spoustu času, a může mít vytipované borce které si vypracuje, v tom je skvělý.