mrfederer jasně ale místní experti tu psali o 8-9 změnách, a to je blbost.dnes mám frei tak piju od rána..
mrfederer já bych se zbavil i Čacha,marinčina,jeřábka.Věční marodi nám na co?Teplá a francouz ven to je jasné..
dave77 Zkus tady napsat hráče, kterého bys tu rád viděl.
dave77 Jeřábek? S tou zlámanou haksnou to měl hodně těžké. Ale není to takový porcelán jak Marinčin
hroudek nechat tu zase sestavu z 99% stejnou pro novou sezonu to je sebevražda.
hroudek chtěl sem tu A.Musila ale prodloužil v liberci.
mrfederer hl,trenér tu zůstane ikdyž vyfičíme v předkole...
dave77 Pokud se kádr nezmění aspoň na 5-6 pozicích za mladší tak jak píšeš, to bude sebevražda. V první řadě musí přijít nový trenér, bez toho ani 10 nových posil nepomůže.
dave77 experti? to je silné kafé 😂🤣😂
a všichni experi říkají že je nejvyšší čas na řez v kádru!Jen to zase odkládejte...
STRUM prostě to lepší nebude jak v případě Jeřábka a Marinčina a taky nemládnou.Místo nich by měl přijít nědko jiný,a teď do mě😀
standa66 přesně tak,naprostý souhlas👍
OK, tak zatím jsou spekulace jaké?
příchody: Pytlík, Flynn, Kodýtek, Kovi 2 odchody: Siki (US)
desdel jediné jisté je Michal K. příchod, na 90% Siki odchod, zbytek zatím spekulace
standa66 ok v tom případě edit:
Spekulace: příchod: Pytlík, Flynn, Kodýtek odchody: Sikora (US)
Potvrzeno: příchod: Kovařčík M. odchod: Marcinko
standa66 Flynn by mel byt na 90% Havran konec 100% Siki - ameryka
desdel spekulace....jak píšou, ano o Flynn jsem slyšel už od xxx zdrojů ale třeba z kabiny tato informace není...a Marcinko uz před příchodem k nám mel podepsaný Slovan takže to jsem ani nepsal.
mrfederer konec krom Havrana asi i Vlado
mrfederer Dravec nemá smlouvu na další sezonu. Ten dle mého též končí.
Pytlík Liberec.
Siki Amerika na 100% a dobře dělá!
dave77 Ja bych tady Sikoru ještě rok rád viděl, ale pochopím, když půjde ven. Jinak dneska musíš ubrat a to nemyslím špatně.