Jenom zdůrazním že jde jen o DEBATU A NE SPEKULACE
Na tyhle dotazy se muzes rovnou zeptat AI, myslim ze vypovidaci hodnota bude uplne stejna...fan fikce tvl to jsou terminy
Kajl kromě R. Kučeříka jsem o každém jménu slyšel nějaké drby spojeny s HCO
Lurtzmaster ty se v robotě nudíš, viď? 😃
STRUM no werkovy nejsem takže ne
Lurtzmaster Věřím že M.Stránský by mohl být po konci ve Švajcu reálný. A pokud by to dávalo smysl (myšleno, jestli pro něj bude místo, protože Kaca je prozatím prostě best), tak i Hrubec... Zbytek si netroufám hodnotit
Mira No tak u Stránského hrozí, že by si jej eventuálně stáhl VV do Vítkovic. Když už tam bude po sezóně půlka našeho kádru 😃
Mira Jak Kácovi tak Mazancovi končí smlouvy tento rok, ne? Stránského jsem napsal aby Dave byl spokojený, že se tady debatuje i o silových utočnících.
Lurtzmaster Šimon určitě ne, Stranas prý po konci smlouvy nej reálnější Raška
Mně by se líbil Fridrich.
https://www.eliteprospects.com/transfer/2025/03/04/patrik-svancara-in-a-rumours-to-hc-prerov/585383
KCH nejdřív mokrého teď švančaru?
desdel Tak jestli podepsal Mazi i Káca na dalši sezonu, tak na to agent reaguje
hroudek a kdo bude chytat ve FM? nebo ze by to byl signal udelat si farmu z Prerova?
Rys-z-Ard Někoho zase vytáhnou, ale prostě asi vidí, že v A-týmu jsou dva kvalitní golmani, přes které se nedostanou a čekat na šanci ve FM, který každý rok bojuje o záchranu je prostě neláká
Rys-z-Ard Jestli tam nebude dělat jedničku ten Petrik a dvojka Forst ročník 2005
Taklor Na Forsta jsem se byl dívat, když hrála juniorka v Těšína a moc přesvědčivě nevypadal. Navíc je mu 19, takže hádám, že ještě příští rok si ho v juniorce nechají.
hroudek Skácel 2007 vypadá hodně nadějně.
Elmo O tom povědomí mám, jen možná padne za oběť modernímu trendu vysokých golmanů
hroudek Uvidíme, snad ne. Něco už má odchytano i v repre a nevedl si vůbec zle.