Kajl v Olomouci nic není.
Esko Ten Kunc by možná nebyl k zahození.
Esko Fridrich
hroudek Údajně při odchodu u nás hodně lidí nasral. Tím nemyslím vedení
Elmo Je to tak. Fanoušci vidí jen ty tituly, ale lidi, co pod ním pracovali, byli často až šikanovaní.
Asi zatím dobrý že Teplého nikdo nechtěl co? 😁
Tak Vojta Mokrý údajně z Přerova do Mladé Boleslavi. Dobře pro něj, u nás by šanci nedostal.
hroudek Tak v Bolce je Furch. Ten moc dvojku do brány nepouští.
Elmo To máš pravdu, ale pokud nebude dělat trojku v ELH nebo jedničku na farmě, tak by třeba těch 10 zápasů dostat mohl, to je za mě slušný posun
hroudek 10 zápasu za 5 měsíců zč nic moc. Aspoň můj názor. Uvidíme 😉
Ovechkin nechce prodloužit v capitals a chystá se na návrat do evropy. Dědek zvlhnul
Lurtzmaster vrátí se do Ruska. To je jasné
Lurtzmaster No jestli si to nemyslel jako vtip, tak má smlouvu ještě na další sezonu
hroudek Psali, že po té příští sezoně končí.
Anebo Moder šáhne hodně hluboko do obou kapes a osloví ho s myšlenkou omladit tým😆
https://novojicinsky.denik.cz/fotbal_region/pribor-koprivnice-fotbal-posila-hokejista-nhl-adam-raska-trinec-ocelari-varada.html?fbclid=IwY2xjawI_qBZleHRuA2FlbQIxMQABHShH0OMNkhhqLn5R0la3nSIymwoepZpbMaEx5pYmsO3xH3KYMIXvqQeKaw_aem_Ht5uUgDnUR4QxcyeCKPGuQ
zifi Já už to dnes dával do příslušné sekce 🙂
Popravdě se ale bojím, že Raška půjde právě do těch Vítkovic. Dává to totiž smysl ... Ale uvidíme
Mira Zajímalo by mě, kdo na něj má práva v rámci Evropy. Do zámoří odcházel od nás, ale jak přesně to funguje, to netuším
Mira Je to možné že asistent Raszka půjde do Vítek. Adam Raška by se měl vrátit k nám.
Elmo opraveno 🙂 ... a to je nějaká potvrzená informace o Adamovi?