Já si hodím taky dave77 styl. Chci bratry Tkuchaky a Marchanda. 🤣🤣🤣
Elmo marchanda tu mas ....mladsiho a v trochu horsim provedeni 🙂
Palmis23 není?Všichni už mají přes třicet kromě Maja a Kocha.
dave77 A? Pokud dělají svou práci tak jak mají, tak ať maji klidně i padesát....
další příspěvek ode mě 1 května.mějte se.
dave77 nevydrzis ani nahodou 🤣🤣🤣
Elmo myslím že má daleko větší ambice jako trenér, než trénovat dno 1 ligy.
folwa Ambice jsou jedna věc a nabídky druhá. Navíc kdo ví co má přislíbeno
Elmo přesně tak, asi tu bude nejaka oklika přes FM do Třince.
Vladimír Országh, nějak moc rozhovoru a článku v souvislosti s Třincem poslední dny.
ještě jeden můj příspěvek údajně v BKT říklai že má Koch u nás končit,ví někdo něco o tom více?
dave77 tak dneni bkt sem poslocual a nic takoveho tam nezaznelo. Jenom mluvili o Teplem.
mrkev Ok,tak snad to je jen kec.
mrkev co o nem rikali?
koukam že už je 1.5.2025 podle dave77, a mi kalendář u pc ukazuje 26.3.2025, tak teď nevím co je správně.
Buky 😃
Mimochodem co s Cachem? Loni asporant na "budouciho franchise playera" (slova tiskoveho mluvciho) a letos velky kulovy. Zeby jenom mistrovka kocovina, ze ktery se nedostal a bude ok, nebo jde od valu?
mrkev Čacho chtěl odejít už před sezónou. Není spokojený s tím že hrál jen 4 housle. Postupně ho odstavovali, což by nasvědčovalo že je na odchodu.
domin ze asi pujde pryc. Uz byl nabizenej pred koncem prestupu. A byl nestastnej, ze ho nedokazem vyuzit, ze podle komplezxnich statistik na tom byl dobre, "jenom" nebyl produktivni. Ale treba se to vsehcno mohlo zmenil temi jeho vykony v PO.
mrkev snad neodejde🙏🏻
Jinak zmena spoluhracu sla videt slusne u Kovika.. V prvni byl produktivni, s Hudym a Cinelem tragicky, a kdyz pak hral s Nestym a Kurou, tak hned 3 goly. JA se uprimne bojim, ze Cinel bude jakykoliv utok, ve kterem bude, brzdit.
Buky loni mel super play off...jinak nic moc. Letos svoji sanci dostal a nikdy nepresvedcil.