Sancho90 Tak to by byla velká škoda. Kundrátek by měl určitě zůstat.
Ales_36 tak manzelka po sezone davala ig sotrycko ze pristi rok znova a lepe.. takze brzo cekam post jak kundrc vyhlizi dalsi sezony v dresu hco.. :-D
Sancho90 Daňo dostává pěkně naloženo od Dudy.
folwa Duda je ten pravý kdo má komu co nakládat. 🤣🤣
mrfederer vždyť to děláš a sám se divím že to ventiluješ na veřejnosti..
Podle informací Sport.cz by se na střídačku Vervy měli postavit Jaroslav Nedvěd s Michalem Brošem.
Sancho90 Dle mého zdroje není.
Tvl dejte s tím Ružičkou už pokoj, tohle je trochu mimo vlakno opět 😃
Elmo presne tak...clovek co zmlatil duchodce, tahal z auta ridice co mu neuhnul a sel se rvat do satny druheho tymu opravdu nema kredit na to kritizovat jineho za chovani...
Druha vec je ze by si to Dano pod Vencou nikdy nedovolil....ale to je jina debata.
Poslouchali jste někdo ten zimák? Jaký tam je zmíněny klub a myslíte že to je opravdu pravda?
Mirpex je to v placené verzi, pouze říkali, že se o tom šušká
Mirpex Poslouchal. Irgl říkal, že to má od sponzorů Vítkovic 😁 Že to berou za hotovou věc.
Jinak nemyslím si, že by Duda nakládal Daňovi. Naopak říkal, že je to skvělý hráč. A v placené části i hodně chválí Sikiho.
APW takže jako že do Vítkovic?
APW Nevim nechce se mi tomu verit. Ja od sveho zdroje nic o Kundrcovi neslysel. To bych vic veril tomu ze tam pujde Daňo uprimne. Kundrc uz jednou udelal blbost jak posel do Brna.
Mirpex kokotina.
Mirpex Takhle napřímo to tam nikdo neřekl.
dave77 ještě nima prvního mája, do budy!
Simon Taky se mi nechce moc věřit, že by šel pryč, ale už jednou pro mě překvapivě šel do Brna. Smlouva mu končí tak uvidíme. Jeho odchod by bylo velké oslabení.
Simon Též jsem o tom předtím nikde neslyšel. Nechce se mi věřit, že bychom na podpis čekali až do ledna, kdy VV reálně začal řešit posily pro Vítky.
Kundratek je nejlepsi bek v lize....je jasne ze je o nej zajem.
folwa ten by se mi líbil, věk ideální, ale asi není moc silový