Fric jestli tě chápu dobře - to znamená že na sto pro příjdou dva beci a jeden silovy utočník akorát se neví kdy nebo to je že se neví jestli příjdou vůbec?
Lurtzmaster Sorry, já si z toho tak lehce dělám pr.el, takže to neber vážně. Prostě jsem v pohodě a trpělivý do 1.5.
A jak to tedy je s tím Kodýtek?Přijde,nepřijde, je to 100%,nebo 4%,už je u vás nebo se teprve k vám (ne)chystá? Člověk aby se z toho Kodýtka nezvencnul
Cheban Kodýtek zůstává ve Finsku
O jednom zajimavem jmene ze zamori se jedna. Bud zustane v zamori neb zpatky do Elh a melo by to byt k nam.🇸🇰
Simon můžeš k tomu říct víc?
Simon Regenda mě napadá
Lurtzmaster Zatim ne. Ale Regenda to neni. Jedine co reknu ze hral v Extralize.🙂
Nebo aspoň napovědět
Okuliar.
Jen tip, aby mě někdo nechytal za slovo 😁
APW Teď jsem to po 10 minutovém zkoumání na Livesportu chtěl taky napsat 😅
APW Jj. Ale nejsme bohuzel jedini kdo s nim ma jednat,muzete jen hadat kdo z ligy s nim jedna…😀
Je to jediné možné jméno které mě napadlo
Simon No poslouchal jsem dnešní BKT a je vtipné, jak Smoleňák říkal, že Sparta dle něho měla jít do hráčů jako Flynn, Kovařčíci, Okuliar, aby omladila 😁 Všechno hráči, kteří jsou teď v Třinci nebo jednají….
Daňo Okuliar v jedné lajně tvl... Ještě Smoleňák chybí nebo T. Zohorna...
APW Tak jo protoze tihle hraci makaji a davaji do tymu 110%. Mladi hraci s energii a skvelou technikou. Jestli se ty spekulace potvrdi tak ten utok bude luxus. Jen mam strach aby to nas Csaplar na stridacce nezazdil jak Tepleho letos.🙃
o Okuliara údajně má zájem Dědek.
dave77 o koho nemá žejo 😀
Mira asi tak nějak😃Okuliar by si mi tu líbil fest👍
Na Kladně to vypada ze se chystaji zajimave obmenit kadr docela velkymi jmeny. Ale vek je druha vec. Co mam info tak se to tam toci kolem 3 zajimavych jmen.
Simon Jeden z těch jmen by mohl být asi Sobotka že?
Simon jaké jsou jména spojována s Kladnem?