dave77 I s baletem se udělalo za 12 let 4 zlato a další placky . Fakt už mi dost lidí tady a na fb připadá jako fanoušci úspěchu . Hnus
Elmo Pozor ty tituly nikdy nebyly s tak malým počtem hitů (možná se změnilo posuzovaní co je hit, ale nikdy jsme nebyli poslední)
Souhlasím s tím co člověk čte na FB už je za hranou.
dave77 nevím jestli byl na eliteprospect jako rumour (jako zdroj tam je inside info) včera, ale dnes tam takové info je.
dablazek Jj bylo to tam i včera když jsem to tu dával.
kodwerk29 dík za info, podle mne je na cestě do Evropy a dnes ho oznámí. Na instagramu nás sleduje + je tam ve stejný čas nějaká Meghan Dillon (přítelkyně?) + další nový Kurt Dillon (bratr?)...
Mountfield získal pro zbytek sezony z finské KalPy Matěje Machovského
Gumitek dobře pro nás, Machovský je díra 😀
Jarůšek do Česka.
Simon Vítkovice
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/426520/nejbohatsi-kluby-pred-uzaverkou-hledani-centru-kompletni-sparta.html?kapitola=3
Nechápu, kde přišli na to, že hledáme centra. Pokud se uzdraví Marcinko a Vrána, tak máme centrů více než dost. Leda, že by to s Havranem nevypadalo dobře…
APW Tak Vrana je tabu, je konec ledna a neodehrál ani minutu. Otázka je co je Marcinkovi, už je nemocný celkem dlouho.
Ales_36 Jak chytneš pořádnou virózu jsi mimo i měsíc .
Elmo obyčejný člověk možná ale u vrcholových sportovců jsou podávané takové léky o kterých se nám může jen zdát. Takže to nebude viróza ale něco jiného, ty zranění se mu nějak vracejí. Můj názor je že jde nějaké únavové zranění, nebo vyčerpání.
Gumitek Zatím chybí 14 dní což je i s léky o kterých se nám prý nezdá standartní čas .
Honejsek k nám do konce sezóny
https://www.hcplzen.cz/article/16308
Útočník Richard Jarůšek v poslední den přestupového období pravděpodobně ohlásí návrat do Tipsport extraligy – posílit by měl v tabulce druhé Vítkovice.
Cingeľ „Měl více nabídek a nakonec se po dlouhých letech u nás rozhodl změnit působiště a s rodinou se posunout blíže ke Slovensku
Adam Smith podepsán.
APW Tak uvidíme jak se tady předvede. Nevíš kdo ho sem doporučil?
APW Je to někde ofiko?
Ales_36 Netuším. Ale v minulosti nám tipy ze zámoří dával Láďa Kohn.