TomTom sorry, ale hodis sem granat - picovinu typu srovnani zasahu NATO v Srbsku a ruske invaze na ukrajinu... a pak napises at se neresi politika... cos cekal ze se stane kdyz jsi sem to moudro napsal?
Spaleny nahodou, na tohle nikdo nereagoval...
Spaleny Tak jo přesně na to narážím, jak jedni fanatici semletí propagandu nazývají útok na suverénní stát kde ten stát přijde o kus území a záminkou bylo že je tam utlačovaná kosovská menšina jako zásah, a když to samé udělá rusko úplně ze stejného důvodu, tak jelikož teď jako že stojíme na té "správné" straně tak je to hnusná invaze vrahů. A já vím že jsou to stejné svině kteří ať shoří v pekle. A že krvavá Mery zprivatizovala v kosovu telekomunikace byla jen taková nechtěná reakce 😀😀😀
Tak co, poletí Gross?
Folwy49 jsou nejake naznaky, nebo jen standartni vypadnuti sparty v semifinale? 🙂
Folwy49 Vypadá to tak.
Michal Postava s největší pravděpodobností odejde do zámoří. Mají o něho zájem v Detroitu a Edmontonu. Těch brankářů tam máme fakt hodně. Jakub Skarek měl smůlu na silnou konkurenci v NYI a odešel do Finska.
mrkev ja teda vidim xyz minusu a plusu, xyz emotikonu.... nejaka reakce a pokracujici diskuze....
ale v pohode... dohadovat se nechci.
TomTom Nějak mi uniklo ze by vedení NHL propagovalo válku v Srbsku narozdil od KHL kde je propaganda snad větší jak v Německu za AH
Bože, běžte si politiku řešit do chlivku a nechte tohle tema přestupum prosím Vás 😃 Jinak Marosz do Prostějova 3. liga
Elmo A jak víš jaká byla propaganda za AH. Vemu příklad války na Ukrajině a v Izraeli prezentovanou našimi médií.Co vidíš z války na Ukrajině v telce? Já tam vidím semtam ukrajinskýho "hrdinu" u děla co semtam vystřelí.Co vidíš z války v Izraeli v telce.Izraelskou armádu co se pohybuje v rozbombardovaným městě a na rujnách vidíš střílet tank a jak to jebne do nějakého baráku.Ano tuty záběry máš v telce snad každej den.A neskutečně mi točí jak je svět kritizuje za vedení války .Kurva,dyť jim tam vyfetla vlítly a vystřídaly a unesly děti.Vůbec se jim nedivím.. A že vynechat Německo na Ukrajině?Vpomínáš si jak se Německo začalo "angažovat" ve válce na UK?Že jim tam pošle asi 2000 přileb a pitomá unie na ně naléhala ať se angažuje víc.A sami Němci přiznali že se moc "angažovat" nechtěl kvůli 2.světový.Maj moc másla na hlavě
Cheban Tys nikdy neviděl Němci natočené propagantisticke materiály? Tak to se máš na staré kolena co učit.
Bože tu je nablito, co příspěvek to pičovina na entou. Udělejte si vlákno POLITIKA, kua. Já už roky nesleduju zprávy i jiné pičoviny v TV, nečtu ty bludy v novinách a ted se to vyrojilo tady, běžte s tím do prdele !!!!
kurva, stačilo zmínit Gernáta, že je volný a tu je to rozděleno na dva nesmířitelné tábory 😃
Nemíchejte sport a politiku !!!!
Politickou debatu považujte za ukončenou :-)
Mira Yes sir
Mira KONEČNĚ
A jaký máte tam na východě počasí?U nás na západě přestává pršet. 🤔
Cheban tady se politicky vyjasňuje.
Cheban tady se počasí začíná právě kur*** 🙃
folwa A tak u nás na západě je dycinky větší zima
Mira V pořádku.Aspoň nějaká spravedlnost když máte těch titulů tolik že je můžete přehazovat vidlema. 🤔🤣 No ikdyž kouknu ven tak je tam nějakej černej mrak...