Ales_36 myslím si, že Jeřábek a Marinčin out
Peta Jeřábek zřejmě konec, spekulovalo se o té Plzni, ale Marinčina jsem myslím zahlédl na videu z letní přípravy, nevypadá, že by končil. Navíc Musil jako čistě defenzivní bek by neměl nahradit ofenzivního beka, to nedává smysl. Těch máme momentálně nad hlavu.
hroudek Podle mě pujdeme s 8 beky a budeme točit, kvůli tomu losu a odehrání hodně kol před Olympiádou
D.Musil ✅🔜
Koch-Galvas Kundrátek -Musil Adámek -Nedomlel Jank
Peta a Marinčin do FM? 😃 nevím, nemyslím si, že by šel, tu se má jak punček v mašle.
A další věc je, jak dlouho bude Kundratek mimo hru
STRUM tak nevíme jak na tom bude Marinčin...rok promarodil než hrál...od doby kdy mu ve finále Sedlák zlomil obratel,tak už to nebylo ono... necháme se překvapit. Budeme silní...
Peta to budem a osobně bych byl rád, kdybychom Marinčina pustili, už i před tou zlomeninou mi přišel, že jde jeho výkonnost dolů. No a po tom zranění, není se co divit, to bylo patrné
Adámek si zaslouží hrát určitě výš než ve 3 obraně
Tak Musil by nahradil dvojici Jank/Nedomlel, tam snad ani neni o cem ne?
No nevím,moc mi smysl příchod Musila nedává...Že by končil Jank?
Pokud to nebude náhrada za někoho dobrého, tak příchod Musila vítám. Ono není divu, že jeho výkonnost klesla... vždyť hrál v Dupkách😁
Simon Odvedl super práci ale prý věk nezastavíš, Musil má 32, pro beka takřka ideální věk. Hlavně že Sobotka v 37 to je perspektiva, ti maj dost.
No vida, jak se věci dokážou otočit 🙂
APW no dovolil bych si připomenout ig Musilové, že doufá, že zůstanou v Očích a teď očekávám něco ve stylu konečně doma 😁
spíše bychom se měli poohlédnout po silovém útočníkovi.Sem zvědav kolk golů dáme v nové sezoně z dorážek,no moc jich nebude pravděpodobně🙂
Takhle, zaprvé se těším na diskuzi u koní, jak začnou hledat chyby a že vlastně je dobře, že jde pryč, že ho nikdy ani vlastně nechtěli.. 🤣. A zadruhé Kundrc byl v Kometě nulový a jen co se vrátil k nám, tak zas hrál nadstandard.
Beny11 Kundrátek v této sezoně byl nadstandart?To určitě ne.
dave77 on přišel z Brna minulou sezónu? Přečti si to znova
Beny11 Tak že chtěli zůstat v Pcích je fakt. Ale vůbec mě to netrápí. Svoje si vždycky uhraje.