Esko defenzivní za ofenzivního. Za mě přišel Galvas za Jeřábka a do Frýdku půjde Boby
A ten David Musil už je potvrzen?
Stáhnul bych sem ještě bráchu, kdyby to nějak šlo, a máme vystaráno.
Fric asi těžko,když nedávno prodloužil smlouvu s Libercem,škoda.To byl vždycky můj sen vidět v našem dresu oba dva,asi se mi to nesplní ten můj sen🙂
dave77 David taky v zimě prodloužil 🤣
Elmo no to sice ano,ale sám víš ,že u Adama takový scénař se nebude opakovat🙂
dave77 No už jsem četl od jednoho Sparťana, že mladšího Musila vyplatili a jde k nim 🙂 Tak uvodíme.
APW hm zajímavá informace🙂
APW Já jsem fakt na tu Spartu strašně zvědavý co s tím týmem udělá. Jinak Musil k nám je dobrá zpráva. Porad mu je jen 32. Myslím si, že to bude opravdu znamenat odchod jednoho z dvojice Nedomlel a Jank. Jeřabka nepočítám a jsem zvědavý jak to vyřešíme.
do Vervy prý i tento hráč https://www.eliteprospects.com/player/86320/axel-holmstrom
Těch obránců je nějak moc, nechce se Majo podívat na jednu dvě sezóny někam do zahraničí? Nějak se nemůžu dopočítat.
Nějak moc jich je, každopádně je to jenom dobře, loni jsme měli marodku jako prase
rejnok No hlavně Kundrc se bude půl sezony rozjíždět po zranění ... Kdo ví co s tím má a jak je to vážné
tak kundrc s kacim chodi klasicky až koncem unora 😃
Ales_36 asi to tak bude,ale já bych se zbavil když už Marinčina,vím že je to naprosto odlišný bek jak D.Musil, ale jeho zdraví to je jeden velký otazník....
Ales_36 Proč? Mít 8 beků je na ELH v pohodě. Akorát si moc nezahrajou mladí…
moc nechápu proč toho Jeřábka už oficiálně neoznámili že tady končí.....
dave77 https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/jakub-jerabek-nove-angazma.A250609_115753_hokej_ald asi to je v jednani, a definitivne nepadlo rozhodnuti.
odchod Nedomlela by nedával vůbec žádný smysl....
a jestli náhodou Koch nemá zaječí úmysly,na jaře se mluvilo něco o Švédsku,ale snad je to jen drb....
dave77 Je to drb nevěř každému guvnu. Nevím co máš proti Marinčinovi. Letos byla sezona kdy měl smůlu na zranění. Jinak každý rok odehrál skoro všechno.
mrkev díky moc za odkaz👍