Za mně je Vila škoda. Jasně, Hreho, Roman i Čacho stagnovali všichni, ale chápu, že v OLO alespoň dostane větší roli. Snad by mně jen zajímaly ty pocity hráče, který odchází od nás do takové stodoly.
El_Draque Za mňa útočnú silu brzdil inak môj oblúbenec Miloš , pretože nevyhráva buly a o tom sme sa tu nejedenkrát bavili ...
APW je mi to jasné🙂
Není Čacho, víc prostoru pro Kubiesu. Tak klid.
na fb to Honza od některých dostává pořádně sežrat,ale myslím že v případě Čacha hodně humbuku pro nic za nic.
dave77 Na odchod Čacha nemá absolutně žádný vliv, že v kádru zatím zůstávají Vrána a Dravecký. Čacho potřebuje hodně hrát a u nás je i bez těchto 2 hráčů až 5 pětce. Pokud zůstane Siki, tak v tom útoku místo pro něho není. Budu mu fandit ať dokáže v Olomouci, že na to má a třeba se tady vrátí.
dave77 Zas fb experti co netrefí ani na stadion. 🤣
Ales_36 V Nitre je skvelý vyhrávač buly Sebo Čederle . Sme mu to v jednom zápase počítali tak vyhral 9/10 ...
APW chudák Vlasta, takového podrazaka vedle sebe mít. Tam to špatně skončí.
K Vilovi asi takto,jeho rychlost a napadani bych rekl ze bude chybet,ale zaroven kdyz se podivam tak v tom utoku jsem cekal ze nekdo pujde z kola ven. Myslim si ze Olmik je pro nej super destinace,vetsi prostor a vetsi vytizeni. Ja ho mel vzdycky rad a libil se mi,nevypustil na lede nic. Jen doufam ze dostanou prostor mladi a neni to vynuceny odchod na ukor “starych”.
Simon a co by to bylo jineho nez "vynuceny odchod"?
Na druhou stranu...jak tu nekdo psal...pokud uz Petrovka skladal kadr na dalsi sezonu a Vilo proste za danych podminek podepsat nechtel a zacal vyjednavat/mel podepsane jinde....tak proc ne. Tad by jeho odchod daval jedine smysl.
Spaleny a jaka to byla loni love story
mrkev Nj, ale to má úplně stejnou relevanci, jako bys to napsal ty nebo já 🙂
APW to sice ano....ale realita je takova, ze minimalne Teply i Cacho, oba hraci s potencialem do budoucna, odesli...zatimco jini, jejichz vykonnost byla az tristni....zustavaji.
APW Ty máš na sítích stejnou váhu jako oficiální zástupce klubu? 😱
Spaleny Čacho i Teplý měli nepovedenou sezónu, to je prostě fakt.
Stejně tak to, že někteří veteráni už měli skončit. Na tom se myslím shodneme všichni. Tak za rok, no.
Každopádně jsme posílili skvěle, držel bych se toho 🙂
APW za mňa cesta lahšieho odporu ...
Já bych se upřímně nedivil, kdyby Čacho s Teplým měli ve svých nových týmech povedené sezóny. Taková změna prostředí, větší role, čas na ledě a ruce nesvázané obrannou taktikou udělají hodně. O to víc mě to bude srát, až uvidím, že jinde jim to jde a u nás to nešlo 😃
hroudek Ja/ si myslím, že to tak bude. Ale i tak by při současném stavu kádru místo neměli. Sám jsem zvědavý co bude s dvojicí Vrána a Dravec, pokud se nevlezou mezi 13 útočníků během září.Pokud budou všichni zdraví a Sikora neodejde tak to budou mít velmi složité.
hroudek Všichni dělají z Čacha pomalu vítěze KB ale on nikdy neměl nějaké extra body.
Ales_36 Kádr je teď širší kvůli OH ale pokud budou pár týdnů/měsíců mimo sestavu z výkonnostních důvodů, tak myslím, že to klub oznámí jako dlouhodobé zranění a ukončí se kariéra.