no já bych celkem rád věděl, odkud kdo vypotí, kolik kdo bere. Nějaký běžný jouda, ať už je z Pardubic nebo odněkud jinud. Platy se jaksi nezveřejňují... Takže za mně JPP...
MaN však Duda to střílí co chvila kdo kolik bere
MaN Možná má zdroj z NHL na Playstationu 🙂
Koreis už nějakou dobu mluví o tom, že se Matěj Stránský chce kvůli rodině vrátit do ČR. A že prý favorit je Kometa kvůli bráchovi.
Zapojíme se taky? 🤔
APW Stránský mi v r.2021 slíbil, že se do Třince vrátí 😉
APW Každá smlouva se dá ukončit. Ale třeba Koreis kecá, nebylo by to poprvé.
Vždyť twd podepsal novou smlouvu a stal se kapitánem ne? Jasne ze to nemusi rozporovat, ale za me hodne nepravděpodobné
footi takovych slibu uz bylo...
footi slibem nezarmoutíš, třeba se vrátí ale v dresu soupeře 😁
Spaleny No, je to tak jak píšeš. Já jen, aby to nezapadlo. Život přináší změny, je mi to jasné - i v případě Matěje. Jemu bych hlavně přál ve Švýcarsku titul.
Ja jsem vcera treba poprve poradne videl v akci Hrivika... a hrozne se mi libil. Takovy silovy centr, dobra strela, snad jsem ho ani nevidel prohrat buly.... by me zajimalo jestli tady o nej byl zajem nebo ne...
Spaleny No ja vzdycky kdyz se rekne Hrivik tak mam hned spojitost Hrivik-Cehlarik a uprimne radeji kdyby uz tak, bych tady videl druhehou jmenovaneho.
Simon Hrivik, Cehlarik, Pánik...to by bylo trio snů 😂
tež už nejsou nejmladší ...
buďme rádi za to co tady máme - máme skvělé jádro .. hlavně se mi líbí, že v podstatě všichni jsou třinečáci a prošli mládeži.. kovici, cinel,majo,roman,hreho, - to máte celou lajnu, ukazte mi jiny tym kde to takto maji.
rejnok na sparte byla druha presilovkova lajna Kovici, Sikora, Majo a Cinel. Sem si rikal, ze to je hezky vlastni chov.
O Hrivíka byl zájem. Chtěl se vrátit kvůli rodině blíže domovu. Hrivík hraje dobře, takový lepší Marcinko, škoda, že není nu nás.
Jinak obecně k přestupům. Od 2 agentů, které znám mi potvrdili, že hokejisti občas si něco domluví jako podmínky a přání, ale když je agenti nabídnou a oni s podmínkami souhlasí, tak ve finále si vymyslí další změny již po odsouhlasení a de facto těsně před podpisem smlouvy. 1 manažer prý s takovými nechce pak jednat dále, protože to jsou prý "Zpovykané Slovenské děvky"
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/467865/pardubicemi-se-siri-zvest-prijdou-k-nam-hvezdy-z-litvinova-jen-drb-kluby-reaguji.html
Sancho90 zrovna včera jsem měl takovou myšlenku, když jsem se díval na Pardubice...Ondra Kaše na MS v Praze hrál v lajně s Červenkou a Sedlákem... dávalo by to logiku... jestli je ten Litvínov fakt v hajzlu... vůbec by mě to nepřekvapilo...ale zároveň si myslím, že bratři Kašové nenechají Litvínov padnout...to už by Litvínov opravdu zhasnul
Trochu z jiného soudku: chybí v sestavě někomu Bobby Jank?
footi aktuálně ne. Tak stejně, jak mi nechyběl Dravec na Spartě, ten Kubiesa by si tu čtvrtou lajnu lehce uhrál.
footi mi ano, nemyslim si, ze by hral nejak vyrazne hure nez Kundrc nebo Marincin, kteri delaji minely v kazdem zapase. A potrebujeme aspon jednoho zleho muze a to Bobby umi dobre, i ten Páťa nejak vymekl 😉
footi Za mně je Bobby ideální hráč jako rezerva pro případ, že se zraní některý z defenzivních obránců. A taky že tu roli bere bych ocenil (není lehké na psychiku jen trénovat a nenaskočit do ostrého zápasu) - takových moc není.