Standis Spíš bych to bral že to bere jako velikánskou změnu.Nic proti Třinci.Strašně nadšenej
Cheban Tak z Chance ligy se dostal zpět do extra .
Standis Tak já se mu nedivím, byl odstaven na druhou kolej a přednost dostali jiní. Najednou šance zase hrát extraligu a poprat se o smlouvu na novou sezónu je obrovská motivace. Přeji mu ať se mu daří.
Elmo Ale to bylo laciný.Vypadl z vaší sestavy která je nadupaná.Takže nepřišel z FM.
Elmo Laciné to není je to realita . Hrál a trénoval poslední dobou za Frýdek. Honzovi přeju štěstí.
Cheban Já osobně Jaroměřského moc nemusel, ale je to velký bojovník. K vám do týmu by mohl zapadnout a být mentorem pro váš mladý kádr.
Cheban Honza je pohodovej kluk, moc mu přeju aby se u vás chytl. 👍
desdel Z toho rozhovoru mám stejnej pocit.Ale jak jste tady psali-ty zranění.Taky jsem byl nadšenec z olomouckýho Musila a 80% angažmá promarodil. Uvidíme.
Na FB rozhovor s A. Smithem, na mě působí pohodovým dojmem, jsem moc zvědavý na výkon na ledě. První dojem pozitivní.
Sympaťák
APW Milan jak kouká 😁
APW Myslíš, že už jel dneska do Brünu? Moták ho sleduje fest :-)
Zkojek Byl bych hodně překvapený, kdyby dneska hrál. Spíš ne.
Nemám s tím žádné zkušenosti a tak by mě zajímalo, co si tak přiveze zámořský hokejista v bagáži. Určitě to není jen zubní kartáček a platební karta :-)
APW Nemyslel jsem tím, jestli bude hrát. Mi spíš šlo o to, aby hned poznal, jak to chodí a poznal spoluhráče. Věřím, že zázemí mu nachystali, ale přece jenom, nějak se musí zabydlet. Proto i ten dotaz na bagáž.
Zkojek Bych řekl, že spíš dostane volno, aby se zabydlel.
Tak Činel podepsal Pardubkam na další rok.
Marko Měli na něj opci. Tak po příští sezóně zpět 🙂
https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-kanaka-konec-v-plzni-prekvapil-vposledni-dobe-se-mi-nedarilo-hledal-obrance-duvody-vymeny-3958803#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest203_personalizovany_layout_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Hansen1 Zatím co ukázal tak má ruce ze zlata
Hansen1 tak jen doufám, že Kaňák v Hradci nenastoupí, protože kdyby jo, tak by to bylo kontumačně. Kaňák totiž už v 8.kole nastoupil za Plzeň. Z toho článku to totiž vypadalo jako by se do Hradce chystal.