Voženílek po dvou zápasech s nulou dnes mimo sestavu... těch zahraničních hráčů mají dost... Petrovko stáhni ho 🙏 Jinak Lakatoš v Bolce to má taky nahnuté... klidně bych po něm šáhnul... hokejista to je,to už ukázal...ale povahově by potřeboval zkrotit...
Peta Lakatoše ne proboha.... 🙄
Peta Nestraš tady Lakatošem
Ales_36 uvidíme co Peterek vymyslí... jestli vůbec něco
Peterek nevymyslí vůbec nic!A trejdy už vůbec ne!Když 99% hráčů má ve smlouvách že nemohou být trejdováni bez jejich souhlasu.Tak asi tak nějak😀Jinou varintu Peterek nemá,jen čeká na návrat Vožucha nic víc....Po jeho odchodu nebyl schopen za skoro 2 roky žádnou věž před bránu sehnat!!A ať mi tu nikdo netvrdí že nikdo takový na trhu není a nebyl!!!I ti největší zastánci Peterka musí vidět,že přestává zvládat svoji funkci.Ten maras co předvádíme již delší dobu jde i za nim!
dave77 A Marcinko byl co?
Avenged15 a to neexistuje nikdo takový jen Marcinko a Vožuch?Neblázni...
Borci ECHL? Vážně? Však to je liga pro odpadlíky na úrovní maxa ligy ne?
Peta Jsem to teď doposlouchal.
U Třince žádné drby, jen Duda říkal, že by mu dával smysl Jandač a Růža jako asistent 😁
Jinak Litvínov Reichel, Kladno Čihák, Budějky Petrovický, Sparta Augusta…
APW Ja slyšel že na Kladno pravděpodobně Rulík. A ma tam jit taky Kodytek ktery dostal pry hoodně nasypano.
Jinak Duda strašně strhal naši obranu, především odpinkávače Nedomlela, Janka a Musila 🙈 A Irgl tradičně mimo, že když uděláme SF, tak by nechal Motáka 😬
APW Irgla jsem měl strašně rád jako hráče ale poslední dobou co dává ústy do světa tak u mě ztrácí jak cyp. 🫣 Jinak to byl pan hráč. ☝️
APW ver ze Irgl zas tak mimo neni a pokud to semi udelame, Myslitel zustane Motat nas tym
pokud do konce ledna nepřijdou dva důrazní hráči do útoku a aspoň jeden z nich typická věž před branku tak čtvrtfinále je strop!Nemá cenu si nic nalhávat.
Simon trpaslík Kodýtek ať tam klidně jde,my tu máme přetrpaslíkováno🙂
mrfederer Tak radši fandi Dudovi, budeš moct chválit Růžu i další roky 😁
Ja bych vzal tady toho. Paremetry má a věřím, že by tu místním i zavuňol. A když by se mu nedařilo, ani by nepoznal, že po něm řvou.
hroudek Jo je pro. 🤣
a ještě Pitule by mohl na střídavé starty 😃 Pitule, Pitka, a ku nim tyntu a zarobene
https://www.eliteprospects.com/player/510288/nikita-pichuyev
Pitka, Pitule, Mrťajs už radši pošeł. No aspoň tu je wieszalo.😆