Lurtzmaster
Většina kádru je pod smlouvou.
V obraně je otázka Marinčin, Kundrc a Nedo, kde má přijít Pyrochta.
V útoku by měli skončit důchodci.
Končit víceleté smlouvy by měly Daňovi, Romanovi a Hrehorčákovi, ale tam neočekávám, že by pokračovali jinde.
Něco jsem zaslechl o Nestym, že by o něho měl být zájem na Kladně, ale je to spíše takový větší seznam hráčů, o které by měli usilovat a není od hráčů moc zájem hrát za Kladno.
Nevím do kdy má Nesty smlouvu, bydlí v Ově, údajně chtěl být blíže rodině.
Dá se očekávat odchod Petra Sikory a Matěje Kubiesy.
Co se ke mě dostalo tak Cehlarik, který hraje ve Švédsku a pochází z Kysuc by údajně uvítal působiště blíže domovu, protože mají miminko.
Podobný případ byl Hrivík, který chtěl být blíže domovu a podepsal Vítkám, i když jsme o něho usilovali.
S Tomášem Jurčem v Togliatti panovala nespokojenost s jeho bráněním a byl poslán pro výstrahu na 1 zápas do 4. pětky. Za stávajících výkonů mu prý nebude nabídnuta smlouva. Působení v KHL by v Třinci asi nebyl problém, když tu byl Buček.
Tam to je však IMHO hodně o jménu, který je za zenitem, takže velký plat.
Volný na příští sezónu je aktuálně Robin Hanzl, který zatím nemá nikde podepsáno.
Loni avizovaný příchod Petra Kodytka by se na příští sezónu klidně mohl stát skutečností, protože pokud mě paměť neklame, tak se smlouvou vyčkával, podepsal na 1 rok a od Třince údajně neměl nabídku.
My potřebujeme nutně letce na ledě.
Kladno je však prý s ním v kontaktu.
Miroslav Holinka v příští sezoně nemůže již hrát ve WHL, nedá se očekávat, že by se vrátil do Třince jelikož podepsal 3 letou smlouvu v Torontu.
Takřka jistý je příchod Voženílka.