Špatná sekce, sory 😁
Tak uz ofiko.
Simon Ve Spartě klasická panika před koncem přestupového období. Každý rok někoho přivedou aby to pak po sezoně zase překopali.
No mně se Knot nelíbil ani když hrál v Liberci. Letos ve 33 zápasech 2+2 hovoří za vše. Za mně vyhozené peníze, ale chápu, že obrana, kterou přebruslí i Růža potřebuje vyztužit
Knot může být pro Spartu ten gamachanger, který v O2 areně v 5.zápase předkola něco zakucká na obranné modré a dostanou rozhodující fík
polda no tak dneska má příležitost.... 😃 já věděl, že jsem tento koment tu viděl 😃
Čacho po sezoně do Hradce údajně
Ales_36 Tam měl jít už původně než se do toho vložil Třinec 🙂 Kamarád s Tamášim.
Ales_36 Pustit Čacha a nechat si Vránu byla obrovská chyba. Vím ,že v tom hrály roli smlouvy, ale tohle se mělo vymyslet nějak jinak.
APW Jo no to jsem taky slyšel. Myslím, že styl Hradce mu bude sedět.
https://www.hokej.cz/zlaty-hoch-z-prahy-do-extraligy-ulovi-pardubice-dalsi-velke-jmeno/5093369?fbclid=IwdGRjcAPUhKRjbGNrA9SEWWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHt7zyTXr1MZunhhYL6YBYfZhgCEfO7SMWAb58Jxt1j18ILYVo8puMYlHzIj9_aem_Dn-HccpAlCUOK98cT9r7pg Ještě bych koupil Pastu, Zachu, Dostála a Gudase 🤣
Ty dědkovice koupí všechny, to je humus fakt…
Polda23 Musíš to vzít jako fakt, prostě je schopen těmto hráčům nabídnout kontrakt na milion+ a třeba na 3 roky a ještě solidní podpisový bonus. Hráčská kariéra není dlouhá, proč by měl jít k nám, když bychom mu reálně nabídli třeba 60 až 70 % max.
A stejně nevyhrajou 🤣
Ales_36 treba, ze tady vyhral titul? Ze se tady vpodstatě proslavil a nikdo o něm předtím nevěděl? Ale chápu na tohle se v dnešní době nehraje s každý chce jen vydělat a zabezpečit rodinu, ale je ho škoda pro dědky kurňa😁
Polda23 Mě to taky mrzí, ale jak píšeš na toto se v dnešní době nehraje.
Polda23 tak...zas neprehanej ze ho nikdo neznal.
Spis je k zamysleni skutecnost ze je v lize tym co preplaci hrace ze svycarska.....navic z davosu. Hrat tam hokej je obrovske privilegium....a on to vymeni za diru u trate na prahu. Ta nabidka musi byt opravdu lukrativni.
Spaleny tak ne určitě tolik jak z Třince, kde jak hrál první lajnu Ruza, Havran a Straňas, jo to byla lajna
Spaleny Když si to shrnu, tak 193cm, 100kg, powerforward, na špičce kanadského bodování, kapitán Davosu. Ten bude hrát za pivo a párek.
škoda to je,ale mě ti žíly netrhá.Stejně musíme pořádně ten tým omladit...