Ale vůbec Kelišky. U Áčka by měl být Jandač nebo Gross
Předpokládám, že Venca se sám dobrovolně přihlásil, že by jako tu repre teda vzal.
LoPa Dle všeho se Pavlík trochu tahá za vlasy, že mu dal sportovního manažera i trenéra. Vyhodit ho nemůže, ale nabídka z repre pro VV by pro něj bylo vysvobození 😃
hroudek Tak vyhodit ho může, jen by ho to stálo další miliony 🙂 Případně VV je asi jedno, jestli bude mít jeden soud nebo dva 🙂
hroudek jojo pamatuji když odcházel VV z Třince tak Janko Moder mu říkal že mu přeje jen vše dobré ale upozornil ho na to aby nebyl jako Fenix který mířil tak vysoko do oblak že si spálil křídla a spadl na zem. A přesně to se stalo...Jsem šťastný že náš klub má tak moudrého muže ve vedení a cpe peníze nejen do hokeje ale rozvoje regionu , zejména Třineck. Ať si kdo chce nadává na Modera ale za mně je to největší patriot a srdcař Třince 👍 děkujeme!
Esko ačkoli s určitými výhradami (protože trochu vím jak Moder funguje) tak musím souhlasit. Není to žádný anděl, ale určitě platí co jsi napsal, že je to vlastně Třinecký patriot.
👍
Adam Cedzo by měl v příští sezoně působit ve slovenské extralize, který dle Miloše Holaňe nese těžce kritiku. Pravděpodobně Slovan Bratislava
Trošku mě mrzí, že se nikdo v extralize moc nezajímal o Danicka Martela ze Slovenska, který má úchvatná čísla. Prodloužil smlouvu
APW poslouchal si Mistry světa? "Bonifác" Homolka tě nepřímo vzpomínal, "dnes vysíláme z Holešovic pro třinecké fandy z Bubenče" 😄
APW No ono to má zajímavé konsekvence, protože dle infa od Nestyho bráchy má Andy ve smlouvě s Vítkovicemi klauzuli, že tam půjde jen pokud tam bude Varaďa jako trenér 🙂 Takže pokud se to potvrdí, Andy je zase volný 😁
dablazek Díky, poslechnu večer 😁
APW jdi s tema nadejema na dobre zpravy do prdele 😂 zas to dopadne jako dycky.
Pan dokonalý s Vitkovickým srdcem. Není možné. Jak mu to říkal Moder. Je to tady.
Před play off bych Vencu i bral zpět, ale momentálně vypadá Žabka velmi dobře zatím. Líbí se mi jeho tahy a jak nad tím přemýšlí.
thomis01 Vencu už nikdy. Utekl jak krysa a hlavně má modro bílé srdce jak to říkal v létě u opic.
Ja bych si strašně přál andyho v Třinci
mrkev Pošlu ti screenshot do zprávy, nemám s tím problém 😉
A VV teď do repre, to by bylo veselo 😁
APW Konec repre by to byl.
APW no cekal sem ze Lojza Pavlikovi poomuze a uklidi Vencu k repre, ale Koreis v BKT rikal, ze vzah Lojza Venca je asi tak stejne harmonicky jako Venca s Dedkem...