dave77 APW zas nepřeháněj,dal sem to tu jako zajímavost,je mi jasné že sem nejde.Ale jestli si myslíš,že jít do nové sezony jen s jedním pravákem bekem nevadí tak prosím🙂
Pewo Tak Krivošík fakt půjde do Česka. Jen doufám, že to nebude Třinec, protože v Boleslavi měl potíže se životosprávou podobně jako Aleš Čech.
Ales_36 APW Po našem postupu do finále se dá očekávat pokračování stávajícího štábu včetně Draveckého, pokud o to bude mít zájem.
mrkev Ales_36 to si fakt myslime, ze trener by se resil az podle toho jak dopadne PO? To mi prijde sileny.
Marko Jestli by měl přijít někdo a k němu zůstanou Žabka a Vlado za mě ok. A když to zůstane tak jak to je taky za mne ok.
Xicht91 Mira to finále zatím Žabka nedává, emocemi ani taktikou. Já bych asi hledal a nechal ho jako asistenta.
Mira Xicht91 Jak jako nedává? Tak že je bouřlivák to víme. To se dalo čekat. A taktika no, hele kdybychom dali polovinu tutovek co jsme měli tak vezeme z Pardubic min 1 dokonce i 2 body. Ve sportu fakt někdy rozhodují naprosté detaily. Tady se furt vyhazuje Peterek každou sezónu :-D takže já jsem klidný. Žabka zůstane jako hlavní.
Peta Xicht91 viděl jsi jak trefili fans 27 do zátylku? Nedivím se že neudržel emoce plus pískání za dva zápasy. Dával jsem video do sekce k aktuálnímu zápasu
Rys-z-Ard Xicht91 Moták to taky nedával, když třískal vrátky na Spartě? Varaďa to taky nedával, když se hádal s rozhodčími? - Myslím, že přeháníš. Kdyby ty emoce ustal, tak řekne hodně lidi že si nechávame srát na hlavu.