dave77 Do FM?
APW zas nepřeháněj,dal sem to tu jako zajímavost,je mi jasné že sem nejde.Ale jestli si myslíš,že jít do nové sezony jen s jedním pravákem bekem nevadí tak prosím🙂
dave77 Petrovka něco uvaří. 😉
dave77 Vždyť ho nechtěli ani ve Varech 😁 Jsi nějak z formy, dej se do kupy 🫡
Elmo kéž by,tak myslíš že bek pravák dorazí před novou sezonou🙂
dave77 Myslím že jo.
Šimon Stránský prý do Vítek.
APW zajímavé že všichni na jejich fejsu jeho odchodu litují..Nemíním se s tebou fakt hádat.
dave77 na FB většinou litují odchody všech, hlavně 50ti leté paničky.
Tak Krivošík fakt půjde do Česka. Jen doufám, že to nebude Třinec, protože v Boleslavi měl potíže se životosprávou podobně jako Aleš Čech.
Pewo buď v klidu jde do Vítek.
Bartovič zůstává v Žilině.
APW Po našem postupu do finále se dá očekávat pokračování stávajícího štábu včetně Draveckého, pokud o to bude mít zájem.
Ales_36 Též si myslím. Leda, že by ukecali Országha 😁
Ales_36 to si fakt myslime, ze trener by se resil az podle toho jak dopadne PO? To mi prijde sileny.
mrkev u nás to je možné 😀
Jestli by měl přijít někdo a k němu zůstanou Žabka a Vlado za mě ok. A když to zůstane tak jak to je taky za mne ok.
Žabka zůstane to je myslím zcela jasné.
Mira a podle mě i zcela rozumné řešení
Mira to finále zatím Žabka nedává, emocemi ani taktikou. Já bych asi hledal a nechal ho jako asistenta.
Xicht91 napisal by si to isté ak by sme získali 1 bod z Pardubíc ?
Xicht91 Jak jako nedává? Tak že je bouřlivák to víme. To se dalo čekat. A taktika no, hele kdybychom dali polovinu tutovek co jsme měli tak vezeme z Pardubic min 1 dokonce i 2 body. Ve sportu fakt někdy rozhodují naprosté detaily. Tady se furt vyhazuje Peterek každou sezónu :-D takže já jsem klidný. Žabka zůstane jako hlavní.
Xicht91 viděl jsi jak trefili fans 27 do zátylku? Nedivím se že neudržel emoce plus pískání za dva zápasy. Dával jsem video do sekce k aktuálnímu zápasu
Xicht91 Moták to taky nedával, když třískal vrátky na Spartě? Varaďa to taky nedával, když se hádal s rozhodčími? - Myslím, že přeháníš.
Kdyby ty emoce ustal, tak řekne hodně lidi že si nechávame srát na hlavu.
Xicht91 Předtím Flynn, teď Žabka. Koho tam máš dál? 😄