Jaroměřský -----> Tychy
Simon kdyz mu frydek nebyl dost dobry...
Simon tak to asi zůstane v Ropici 🙂
Bartošak jde do Hradce???
Esko Ano
Taklor tam všechny 4 brali za hotovou věc, mám dost známých co fandí Moře a přesvědčovali mě že Vrána je tutovka 😅
Neví někdo víc k tomu Ciencialoj, co má končit u polokobyl?
honzakss co já vím tak tam prodloužil smlouvu a není to zas tak dlouho
honzakss Prodloužil v Pce
Elmo tak všichni už víme že smlouva není vše 😁 u PCE se spekuluje o Kautovi a dalších posilách, jejich fans spekulují o přetlaku v týmu a o tom jestli pak nebude chtít někdo sám tým opustit. Činela párkrát zmínili v tom že se Sedlákem a Hykou dobrý v jiné lajně už ne tak dobrý. Ale myslím že tam zůstane. Dost se píše že A. Musila chce Pešán do Liberce.
Činel neprodloužil smlouvu, ale Pce na něj uplatnily opci na příští sezónu.
Což se pochopitelně může kdykoliv změnit 🙂
APW Bylo by to fajn 😉 Dík kluci
Simon to je v PCE mr*ne, když prohlašovali že je lepší být 3. s krásným PArdubickým hokejem než hrát finále s buzerantským hokejem 😅 Tam jsou tak sebestřední že podle nich ani o finále není mediální zájem když tam nejsou pardubice.
Simon Na konackem foru byl clanek z novin s Dedkem, kde tuto variantu vyloucil, Rulik k repre je pry nesmysl (coz ja osobne taky doufam), a stoji za soucasnym realizacnim tymem. Venca se nejvic spojuje se Spartou, ale kdo vi jak to nakonec bude.
To snad ne. By mě nasral.
Tak co jak velké změny nás teda čekají?
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/430829/velka-vymena-komete-prisel-drahy-reprezentant-se-po-roce-vraci-do-trince.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=dynlink&utm_campaign=velka-vymena-komete-prisel-drahy-reprezentant-se-po-roce-vraci-do-trince
Avenged15 Tohle je fakt vtip. Pamatuju si jak přišel do Třince a po pár zápasech pošel za prachama do Davosu a pak se vrátil protože se udělal titul. Pak se udělaly dva tituly a stalo se úplně to samé, šel za lepším do Brna. No a letos se udělal další titul a jak přes kopírák😅.
Simon Přesně tak 😁 Ale snad se vrátí do své původní Třinecké formy, na příští sezonu. 🙂