dave77 mrkev ještě není řečeno že se tam uchytí,ale jo máš pravdu,ale mě to moc neva že sem nejde.....
Polda23 My potřebujeme hlavně většího centra co bude vyhrávat důležité buly, po Kovařčíkovi nemá kdo vyhrát buly
dave77 Polda23 souhlas,ale vidíš pro něho místo,když všichni útočníci mají smlouvy minimálně i na novou sezou?Je nevidím.
Polda23 dave77 dneska jsem potkal Růžu v obchodě a měl jsem nutkání mu říct, že kdy to zabalí a že by už bylo na čase😁
APW Jestli se potvrdí všechny odchody, tak potřebujeme ještě 1 centra a i toho obránce praváka, ať má dave radost 🙂
dave77 já si pamatuju a to je už straštně dávno jak sem do očí řekl Bieglovi že už na to nemá ať táhne a pěkně jsme se pohádali slovně poté,na to nezapomenu😀A lidi jen čuměli kolem co se to děje😀
Fanda dave77 jojo to jsi přesně ty, bez respektu k ostatním. Pořád stejný. Se divím že ses ještě neupil ty ožralo!
Pewo dave77 Přitom Biegl, když bydlel na Borku,tak byl borec. Nejednomu důchodci šel nakoupit za své peníze, s cizími dětmi si hrál na hřišti.