Pewo Beny11 Asi jsi neviděl olympiádu, kdy tam jednou krásně přečetl hru a rozehrál s golovym zakončením. Je to i lídr kabiny. Bitka Gudas Ludvig by byla zajímavá
Elmo Pewo Měl jednu akci to je vše. Jinak všude pozdě. Lídr kabiny určitě bude ale na NHL to už výkonem není. Většina jeho faulů pramení z toho že nestíhá. Záleží co naše liga. Větší hřiště atd. Ludvig si evidentně vybíral ty menší a slabší.
Pewo Po následující sezóně (od 27/28) by měli spolu opět hrát bratři Kovářové a to pravděpodobně v Plzni. Nevím, jak dlouho Sikora a Peterek ví, že odejde do zámoří, ale mohli jsme zkusit toho Kodytka, o kterém se spekulovalo již v minulé sezoně
Pewo Elmo Ambri je ekonomicky nejslabší mužstvo NL ligy, ale srovnatelné se Spartou nebo Pardubicemi Loni tam hlásili, že nemůžou konkutovat top mužstvům ( Odchod Kubalika), ale mají nejlepší atmosféru ve Švýcarsku dle Voženílka (zdroj Bomby k tyči) a Hrubce.
APW Je krásné, jak se okamžitě rozjíždí spekulace. Teď jsem četl jednu divokou o možnému příchodu Ivana Ivana 🫢
APW dave77 O tom jsem psal už vloni, že by to byla super posila. Dostal smlouvu ještě na rok, takže teď by mu měla skončit. Ale pochybuju, že by si ho Sparta nechala utéct.
Pewo dave77 To spíše Jan Myšák by mohl být posila. Četl jsem na X, že s ním již nepanuje velká spokojenost a jeho pokračování v Anaheimu je "spíše nepravděpodobné ". Anaheim na něho má práva a pokud ho nevymění, má v zámoří smůlu.
Pewo APW Pokud se nepletu Jeník má americkou manželku. Jeho touhou je NHL , navíc nemá vztah k regionu. I v AHL po zdanění by měl plus mínus stejný plat jako v extralize. I když v minulosti k nám taky přišel Plíhal, který neměl vazby na Třinec, ale to bylo v době rozhazování a přeplacení
dave77 APW to je fakt,že pokud o něho bude mít zájem i Sparta,tak do finančních dostihů s něma nemá cenu jít.Jinak ten Ivan Ivan je podle mě blbost.
APW dave77 Oproti Spartě můžeme mít teoreticky výhodu v tom, že u nás by byl v prvních 3 útocích stopro. Sparta má centrů dost - Shore, Špaček, Hrabík, Horák…
Pewo Já bych raději najímal nějaké skills coache jako je Tomáš Pacina a věnoval se hráčům od dorostu do cca 23 let. Více jim poskytovat led, když už máme na malém městě jako je Třinec více ledových ploch a intenzivněji trénovat a učit se hokejové taktiky. Červenka ve 20 letech taky nezářil, dokázal to dřinou. Myslím, že by to byla lepší cesta než jakou si vydávají Sparta a Pardubice, kde mraky jejich nadějných odchovanců skončilo neslavně.
Mirpex Nevim jestli to tady někdo dával, vím že tady proběhla spekulace Čederle do Švédska a dneska jsem se koukal na Livesport tak tam už ma dokonce Farjestad
Spaleny Privest hrace typu Jenik znamena konkurovat Sparte tak leda penezma, kdyz uz. Kdyz se mlady frajer bude vracet, kor s US manzelkou....tak asi tezko muzeme konkurovat tomu "zit v Praze". Budme soudni 🙂