Simon Pewo Tyjo,vec znama uz par mesicu. Staci sledovat na Xku a deni kolem, na to nepotrebuju ani agenty znat.🥱
Pewo Simon Asi neumíš číst. Psal jsem potvrzeno, tzn. že avizovaná spekulace se potvrdila. Bože, do čehos tu duši dal?
Hansen1 dave77 No já nevěřím nikdy ničemu než to je oznámeno oficiálně.... už tady bylo hodně výmrdů co bylo na 99% 😉
dave77 Hansen1 tak tohle není učitě výmrd🙂Sám Peterek řekl,že s nim ani nezačli jednat když vyšlo najevo že jde do Pardubic,,že to bylo bez šance od samého počátku....
Ales_36 dave77 To ano, ale když se podíváš na naši soupisku tak nám ideálně chybí silový centr do třetí lajny což on úplně není.
Pewo dave77 Jak jsem psal dříve. Chtěl vydržet v zámoří. V San Diegu mu spíše neprodlouží smlouvu, protože údajně se nezlepšuje. Práva na něho má Anaheim, takže jediné řešení je výměna. V extralize slušný hráč na +-30 KB
dave77 Ales_36 to máš pravdu.I s tim centrem silovým do třetí lajny že nám chybí.Ale pochybuji že někdo takový přijde do začátku sezony.Zatím to vidím tak že aktivně s nikým nejednají momentálně,ale možná že se pletu.Uvidíme.A spoléhat že někoho seženou kvalitního až koncem ledna to se nedá.Poslední roky se to nedaří...
Ales_36 Elmo Tak myslím, že obrana je kompletní. Jsem za jeho návrat rád. Průšek, Ročák, Byrtus, Volas, Zielinsky to už je slušný potenciál