Mira Spíš jsem to dojebal ja když jsem zapnul nějaké další vychytávky kolem toho formátování postu z facebooku.
mrkev Mira hmm, postoval sem obrazek z mobilu jak ignorovat cele vlakno... a ten tu neni.. i kdyz tu toho asi neni vic.
mrkev Spaleny na mobilu musis vyjet uplne na zacatek vlaknaa je tam cudlik "Follow" tak kliknes na sipku a je tam ignore
Mira APW no myslel jsem že nás hacknul náš AI ninja :-D ale nakonec to vypadá jen na nějaký fail v jednom z doplňků fóra. Snad.
mrkev Mira btw aktualne mi to nahodne ukazuje vlakna jako prectena, i kdyz tam jsou nove prispevky. Ale u jinych to zase ukazuje spravne neprectene.
Mira mrkev hele netuším co s tím je :-) jsem musel dát rebuild ze zálohy a obnovil jsem poslední data. Snad si to sedne :-) nemám čas si s tím tolik hrát
mrfederer Mira za me taky oka, ale jeste to asi nebylo dostatecne otestovano. Chce to venkovni zapas, kde budeme hrat hovno, tak bude daleko vetsi zatizeni 😝😎
Mira Super. Bo jsem ještě trochu optimalizoval a srazil jsem tu cenu tak abych to utáhl bez dotování :-) na playoff to pak dám rychlejší :-D