Jsem se díval kolik nás tu je a tyhle dva účty můžeš zrušit Hansen a Hansen-HCO, to se mi nedařilo tady registrovat.

Nejde se mi přihlásit na mobilu.

• Mira na toto odpověděli.

Vypada to ze nechodi nebo az s velkou orodlevou maily 🤔

Mira Úvodní registrační email přišel se zpožděním 20 hod. "Znovu" registrační dorazil okamžitě.

DrakSmak jede to přes free mailgun.com ... no asi to překonfiguruju na smtp normálně

Není to technický problém, ale oceňuji ty ikonky / úvodní obrázky u jednotlivých threadů. Dobrá práce @Mira 👍.

dablazek kdyby jsi mel nejake lepsi ikony tak je posli a dam je tam 😉

• APW na toto odpověděli.
            o 5 dní později

Mira Šlo by ještě zařídit, aby se odkazy na Tweety emeddovaly přímo do toho příspěvku, jak to bylo na starém fóru?

APW Nevím který doplněk tohle umí. Zkusím to pořešit

Mira Nevím, co se stalo, ale teď se mi tu zobrazují 2 tweety úplně nahoře nad vláknama 🙃

APW Zkouším :-D

Mira Však on @mrkev určitě rád poradí 🙂

Bohužel ten Twitter nějak blbnul a to přidávání embeded tweetů z odkazu jsem nenašel ještě. Každopádně jsem udělal alespoň malý update aby vlákno když člověk čte na iPhonu (možná i jinde) aby neposkakovalo do strany. Hrozně mě to sralo :-)

APW tak už jsem na to přišel :-) už by to mělo fungovat

Jde tu vkládat nějaká anketa? Kdy by mohli všichni hlasovat?

Kritik tak jsem nainstaloval nějaký modul na ankety, ale netuším kde se to zakládá :-D

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀