Hansen1 standa66 No ale když budeš chtít hlasovat tak budeš půl hodiny rolovat na začátek vlákna... furt je to lepší když bude anketa vedle mimo.
Mira @APW @standa66 kluci přidal jsem nějaký modul na ignorování userů. Prosím vyzkoušejte to :-) krom blokace je teď u každého u možnost "Ignorovat"
APW Mira Podle mně nedošlo k žádné změně. Jeho příspěvky jsou skryté, ale vidíš, že něco napsal a můžeš si je rozkliknout. Jestli on vidí moje příspěvky, to těžko ověřím 🙂
Zkojek Jenom jestli to s tím blokováním moc neřeháníte. Já nikoho blokovat nebudu, protože v rámci duševní hygieny je lepší zabojovat sám se sebou. Mám dvě možnosti. Nemusím číst a nemusím reagovat. Navíc jeden profesor na vysoké říkal svým studentům: "Nebojte se říct i to, co na první pohled vypadá jako úplná hloupost. Časem se může ukázat, že i ta domnělá hloupost může mít racionální jádro." Snažím se tím řídit. A prostoduchým provokacím nepřikládám žádný význam.
Kritik Zkojek Nebojte se říct i to, co na první pohled vypadá jako úplná hloupost. - zkus tu něco napsat v tom duchu, a hned se na tebe svrhne lavina sra.ek, tady neexistuje tolerance názoru, tady musí platit jen jeden názor, jednoho člověka.
czesio Zkojek Mám tu asi 3 kamarády co chodíme na hokej, kteří jen čtou a bojí se cokoli napsat, když vidí jaký to tu je někdy chliv.
Mira Kritik hele ale ty taky furt mamras jako kolovratek 🙏🤯 furt to same jak te tu nekdo napada za tvuj nazor. Ignoruj je pls
Zkojek Kritik Možná máš pravdu, ale zatím se mi jevíš jako představitel této vlny. :-) Ber to v klidu a zamysli se nad tou hloupostí, kterou jsem napsal :-)
Fric Je třeba to brát s nadhledem, dá se spoustě těch příspěvků prostě zasmát a nechat být, v duchu "však na moje slova dojde" 😁