Fric dablazek, to tam dal jen zkušebně na nějaký čas a to automaticky zmizlo.
standa66 mozna nekdy v budoucnu. Ale momentalne nelze
standa66 No ale když budeš chtít hlasovat tak budeš půl hodiny rolovat na začátek vlákna... furt je to lepší když bude anketa vedle mimo.
Mira Díky, ale to nemuselo být 🤣
APW dej na sebe email přes Miru ať se spojíme a můžeme se domlouvat co jak řešit.
Kritik No tak to fakt ne 😄
Kritik hej zas to tolik nezer 😂
Mira ok necháme tomu volný průběh, uvidíme kam to povede.
@APW @standa66 kluci přidal jsem nějaký modul na ignorování userů. Prosím vyzkoušejte to :-) krom blokace je teď u každého u možnost "Ignorovat"
Mira Podle mně nedošlo k žádné změně. Jeho příspěvky jsou skryté, ale vidíš, že něco napsal a můžeš si je rozkliknout. Jestli on vidí moje příspěvky, to těžko ověřím 🙂
po nastaveni ignore zmizly všechny jeho příspěvky tak snad to bude ok.
APW bohužel víc udělat neumím :-)
APW zablokuj si me a ja tede napis v kolik hodin a vyzkousime to
Mira když někoho blokneš nevidíš jeho příspěvky, ale když se odhlásíš tak je vidíš.
Je tu někdo online na vyzkoušení té blokace, jestli to funguje?
Jenom jestli to s tím blokováním moc neřeháníte. Já nikoho blokovat nebudu, protože v rámci duševní hygieny je lepší zabojovat sám se sebou. Mám dvě možnosti. Nemusím číst a nemusím reagovat. Navíc jeden profesor na vysoké říkal svým studentům: "Nebojte se říct i to, co na první pohled vypadá jako úplná hloupost. Časem se může ukázat, že i ta domnělá hloupost může mít racionální jádro." Snažím se tím řídit. A prostoduchým provokacím nepřikládám žádný význam.
Zkojek Nebojte se říct i to, co na první pohled vypadá jako úplná hloupost. - zkus tu něco napsat v tom duchu, a hned se na tebe svrhne lavina sra.ek, tady neexistuje tolerance názoru, tady musí platit jen jeden názor, jednoho člověka.
Zkojek Mám tu asi 3 kamarády co chodíme na hokej, kteří jen čtou a bojí se cokoli napsat, když vidí jaký to tu je někdy chliv.
Kritik hele ale ty taky furt mamras jako kolovratek 🙏🤯 furt to same jak te tu nekdo napada za tvuj nazor. Ignoruj je pls
Kritik Možná máš pravdu, ale zatím se mi jevíš jako představitel této vlny. :-) Ber to v klidu a zamysli se nad tou hloupostí, kterou jsem napsal :-)
Je třeba to brát s nadhledem, dá se spoustě těch příspěvků prostě zasmát a nechat být, v duchu "však na moje slova dojde" 😁