Tady ať si píše každý kdo chce co chce ...

Ahoj. U žádosti o registraci mám nelze odpovědět.....Dělám něco špatně?

• Mira na toto odpověděli.

Se tady nějak roztrhl pytel s registracemi :) docela zajímaví uživatelé. Možná budou i nějaké sponzorské dary. 🍗🥩🍻

No prozatim to vypada spis na na nejaky sofistikovany spam soudě dle emaikovych adres 🤷‍♂️

• mrkev na toto odpověděli.

No už jsem nainstaloval nějaký spam doplněk. Ale jsem zvědavý jak to funguje... Z těch nových registrací jsem krom jedné všechny smazal pač to byly fake maily. Nejspíš jeden týpek se nudil

• APW na toto odpověděli.

Mira Mně to přišlo hned divné podle těch názvů.

o 8 dní později
        Mira změnil nadpis na Trestná lavice.

@[smazaný] za nesportovní chování 🤷‍♂️😉

• [smazaný]

Mira Mám dotaz jak dlouho budu na té trestné lavici sedět? Také vznáším dotaz jakým přesně nesportovním chováním jsem se měl provinit? Pravidla tohoto fóra k nastudování někde najdu nebo je za tebe určuje někdo jiný?

• [smazaný]

Tak 16.11. to bude ve Werk Aréně hodně zajímavé. Asi se bude muset Venca přetáhnout přes turnikety v podobném převleku 🤣

• [smazaný]

Mira Vůbec nevím o jaké anketě mluvíš. Žádnou jsem nevytvářel, nemazal a ani nevím, jak se to tady dělá. No jsem zvědavý za co mě posadíte na trestnou lavici příště. Zkusím si tipnout, že ti co se podle tebe chovají sportovně mi budou zase z plezíru mínuskovat všechno a pak na tebe vytáhnou, že mě musíš dát do chlívku, protože mám hodně mínusových bodů.

[smazaný] fakt jsi to nebyl ty? :-) no tuž dobre, tak jsi zpět

• APW na toto odpověděli.

Mira Byl to on 🙂 Však se podívej na jeho komentáře 🙂

DrakSmak Jsem jen upozornil na nedokonalost systému 🤷‍♂️

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀