Rozhodci meli dat dvojku. Vsichni v PCE ted uvidi rude a nedivil bych se kdyby nekdo zrakvil i nekoho dalsiho. Dat dvojku, tak se rekne "blba nahoda, davejte na sebe pozor kluci"
Aktuální kolo
No nevím... Vypadá to celkem likvidační.
Prostě je chyba jaký je nastavený metr...na Kocha(otřes mozku)bylo rameno na hlavu a nešli ani na video... Daňo v Litvínově měl dostat pětku taky nic... pak dávají pětky za fauly(nefauly) ... jsem přesvědčen kdyby to bylo na Hradečáka tak pět mimut nedají... prostě chcou finále Pardubice -Sparta... včera Sparta hrála v druhé třetině třikrát v šesti a nic a faul na Pospíšila? Ikdyž je Pospíšil svůj tak trefil ho ještě větší magor Němeček, který sedí každý zápas na trestné
Tohle bylo určitě na 5+DKU..
Snad dostane Will aspoň gol ať nám Kacu nedotahuje
Jihlava - Zlín to musí být atraktivní podívaná a neskutečná přestřelka
Můžu se dívat dokola na ten zákrok a pořád mi to nepřipadá ani na 2 minuty. Holt si ho Pláněk pěkně podal, nadzvednul ho, podkopnutí žádné.... Bohužel blbě Sedlák spadnul. Stejně si můžu promítat zákrok z minulé sezóny, když Sedlák Marinčinovi křupnul obratel a ještě se tomu blbě smál.
O karmě nebo nějakých mlýnech nebudu radši psát....
Spark
Hezký večer,
kdo loni zprasil Marinčina a to údajně bez faulu, kterému se smála celá střídačka Dědkovic? Do současné doby není Mari po tomto zákroku zcela Ok! Pamatujete, odnesl to polámanými obratly? Že by zasáhl hokejový PánBůh?! Přeji Sedlákovi hlavně uzdravení bez dalších následků!!!
Teď na mě na FB vyskočilo video s tím "faulem"... Extrémně nešťastné. Ale vyplynulo ze souboje. Určitě bez úmyslu. Za mě to faul není. Prostě blbě spadl z větší výšky. A ta karma no ...
Za mě to faul byl a správně za 5+DKU. Podkopnutí tam vidím ale určitě nejsem ovlivněný protože Sedláka nemusím ani vidět. Tohle do hokeje ne... tady sport stranou.
ja se na to dívám teď .... a příjde mi, že tady se trestal následek
pod pojmem podkopnutí si představím tohle:
věřím že kdyby se oba zvedli, tak z toho nic není... mi z těch záběru nepříjde že by do Sedláka kopl (faul podkopnutí), primárně je vidět že to dohrání bylo směřovaný ramenem
v té setrvačnosti nárazu pak to tělo letí, pohyb nohy tam je, ALE tady už má Sedlo svoji pravou nohu nahoře a ta levá tam ještě není, navíc Pláněk neměl nohu na ledě už na té předchozí fotce a ta setrvačnost tam prostě je, takže je jasný žže ta noha dopředu poletí
největší průser tady je, že se Sedlák dostal na Pláňka, a tím je si sedl na stehno tak následně přepadl dozadu. Ale z toho videa zezadu mi příjde, že Sedlák dostane úder stehnem do zadku, brusle a holeň trefila mantinel. A to nesedí na definici podkopnutí.
"DEFINICE: Hráč bezohledně podkopne soupeřovu brusli zezadu nebo bez-
ohledně přitáhne soupeře zpět, zatímco ve stejné chvíli ho zdola zasáhne
nebo podkopne"
Sorry, ale tohle prostě není podkopnutí, ale jen velmi nešťastný (nešťastně provedený) dohrání u mantinelu. A kdo v tom hledá úmysl, tak by se měl léčit.
Jinak to vypadá fakt hnusně, hlavně ten pohled zezadu...
Tady nezbývá než popřát aby byl Sedlák ok a v rátil bez nějakých následků.
Hansen1 protože šel nahoru celej, jak ho naremploval na buzar, tak ho vzal stehnem do zadku, celej balanc horní části těla šel dozadu a tím letí nohy dopředu, když šel do něj Pláněk ramenem tak už měl Sedlo jednu nohu nad ledem.
Nevidím tam ani kopnutí do brusle zezadu, ani přitažení soupeře, při tom zásahu zezadu. Tohle prostě rozporuje pravidlům podkopnutí. Tohle je fakt ku*evky smolný. A Sedláka je mi fakt líto, ale tohle je prostě jeden ze zákroků, kde se potrestal následek.
Fuj,bylo to ošklivý,to se musí nechat.Ale hledat v tom úmysl zranit protihráče bych v tom fakt neviděl.Blbá shoda nahod.Trest?Hrozitánsky těžký