Nikdy jsem nepřál zranění nikomu,ale mohl by ho třeba Guláši dobře trefit (čistě) aby se opravdu zranil a uvědomil si že je to klaun... je to výsměch... teď se bude pískat každý kontakt bo Sedlák 🤮

Peta
    Přát komukoliv zranění je úplně mimo. Trochu se prober. Sedláka fakt nemusím, ale tyto kecy jsou na facku.

• Peta na toto odpověděli.

Ales_36 a když se šklebil když zranil Marinčina to bylo ok? Dělá si to sám zmrd!

Peta karma je zdarma. Neboj on dostane zpět vše co zasel a bude to v ten správný moment. Třeba ve finále proti Ocelářům 😉, třeba jen v klíčovém okamžiku zakopne a nedá gól... Chce to čas. Není třeba nikomu nic zlého přát!

• Peta na toto odpověděli.

Mira já to napsal v emocích...to je jasné že nikomu nepřeji zranění...ale pije mi krev

Peta kdyby se šklebil,ten se přímo smál,šašek zasraný ten Sedlák!

Kometa do toho vstpupila dobře. Hrajou stejně jako proti Spartě a Dubkam to prozatím moc nevoní

Mira Flek ten jednou předběhne svůj stín.....😁 jak namydlený blesk

Všeci vam fandime!🩵

Sedlák by si dneska zasloužil mega sračku..... aby si nestihl ani sundat suspik. Blb

Co ten ježek? Už dopíchal? 🤔

Takže už máme dva co vstali z mrtvých 🤣

Zkojek
              Nojo PCE musí být vždy napřed. Mé chabé křesťanské povědomí mi ale cosi říká, že Velká noc byla ze soboty na neděli. 😃

Sedlák je až moc živí....

• Mira na toto odpověděli.

Hansen1 hovado. Doufam ze dostanr stopku za ten zakrok na pospisila. Chtěl ho prostě dojebat

Jo být to Daňo tak je to šibenice....

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀