LoPa Tak co se týče toho gólu, já tam taky viděl vědomé kopnutí a byl jsem hodně překvapený, že to uznali.
Ales_36 Za mňa je to podobné , no zaslužil by si polemiku aj dvojmin.trest Kladnu po podla mňa nezavinej kolízii ležiaceho hráča ...
Ales_36 Podle mě ten puk možná ani neviděl, protože byl v souboji, každopádně ho nekopnul a není co řešit.
Ten pád pod nohy, resp. podražení bylo bohužel taky jasné.
LoPa teď otázka jestli by se to pískalo na opačné straně když to bylo v prodloužení.
Peta twl dyt to byl 1000% faul jasne zeby se to pisklo.
mrkev Tak někdy taky vidíme jasné fauly a sudí nepískne do píšťalky. Ale už to nemá cenu řešit. Kladno bylo blízko senzaci.
Peta Jo, ale takový skok pod nohy prostě musíš písknout i kdyby to udělal Sedlák Daňovi 😁
Sparta má pár zraněných útočníků, Shore, Chlapík a Kousal, což jsou důležití útočníci
Pewo Všichni hrajou tak to nebude asi nic moc.
Ten Špaček to je takový sparťanský Flynn. Všichni od něj čekají góly a ono nic a na puku strašně slabý
El_Draque Špaček je jak Voráček, než vystřelí raději bude hledat spoluhráče
El_Draque Špaček je hlavně tvůrce hry
Mandat asi přebral
Avenged15 tvl to je komediant.... dvojka Mandátovi.
Mandát do národního
Koukal jsem na dupky. Skoda tech dvou tycek komety. Dvorak to je celosezonni pacient, borci jsou tak nabuzeni do play off ze sli 2na1 pomstit o hlavu mensiho. Pospisil druhy Daňo, takoveho zm*da proste chces v tymu.
Simon Ještě Rákose přibrat a Voženílka a sereš celý tým
V plzni to vypada na pepa jandac play off masterclass..
plzen nic
Kritik Sparta v suchém tričku. Plzeň v zápase vůbec nebyla a přišla o dost důležitého útočníka.