Kdo cekal v serii sparty a plzni cokoliv jineho tak je blazen. Sparta postoupi v suchem triku
Spaleny zklidnil bych vášně po prvním zápase... tohle se tvrdilo o Sraltě i s Kladnem. 😉
Hansen1 Plzen nema cim Spartu porazit, druzi skoncili jen proto, ze my, Sparta, Hradec atd jsme jantari, a vsichni meli vypadky. Tady bych byl velmi prekvapen, kdyby Sparta nepostoupila, svoje mentalni peklo uz prezili, budou v pohode
Nuda dneska. Žádné překvapení. Dubky hrajou velmi dobře 🤷♂️
Kua my v té extralize nechceme, aby padaly góly. Ač fakt Pardubicím nefandím, tak toto má platit.
kometa taky nic
Kotleta je z těch mamrdů posraná..... Škoda.
zatim ty dve serie vypadaji že není co řešit.
Ty mamrdy z Pardubic by fakt chtělo vytřískat už ve ČF, snad se Kometa zvedne.
LoPa tady se uzavírají serie po 1 zápasu.... blázni 😂😂 nemyslím že to budou jednoznačné postupy...
Hansen1 dneska se snad jen setřídily stroje! Zítra to bude vyrovnanější 💪
Mira druhý zápas hneď po prvom môže byť výhodou Plzne , sú sviežejší ,ale ak to Plzeň nezvládne zarobí si na problém .
Dával to již na X Michal Samiec - 17 z 20 případů, kdy bylo čtvrtfinále v aktuální podobě, postoupily týmy z top 4 do semifinále. Letos to bude potvrzení 3 ze 4 týmů z Top 4 podle mě postoupí. Tipuji Sparta nebo my.
Kajl ahoj , to slovičko "jantari" nepoznám , jedine ma napadá jantár ako nerast ...
Já se trochu bojím toho, jak hrajeme venku. Začínáme v Hradci, takže očekávám, že první 2 zápasy bohužel prohrajeme a doma budeme nervózní a přemotivovani. Musíme hrát aktivně jako, když jsme porazili Pardubice 5:4 a hrát bruslivy, celoplošný hokej
Pewo Takové řeči, že očekáváš dvě venkovní prohry si nech pro sebe. Kdyby hráči měli tak nastavenou hlavu, to nemusí ani hrát.
Peta No a kolik venkovních zápasů jsi viděl chytráku? Kolikrát nás z venkovního zápasu bolely oči? Fandím, ale řeknu si upřímně, změní se taktika, výkon mužstva tak, abychom tam oba zápasy vyhráli? Asi ne. Pár venkovních zápasů jsme měli dobrých, třeba v Brně. Ano, je to play off. Takže to může být jiné - více motivace. Hradec není top tým.
Ta kometa je but tak marna nebo ten pernik tak dobrý
folwa bohužel Kometa je úplně marná
folwa Kometa je letos bídná a největší slabina je trenér. Ten Horáček na mě nepůsobí jako osobnost na střídačce. Budějovice jich mohli vyřadit kdyby byli produktivní. Na straně Pardubic je kvalita,ale pořád jsme na začátku série.
Pewo Viděl jsem skoro všechny venkovní a je mi základní část už u zádele. Těším se na zítra a kdyby to play off nedopadlo,tak život jde dál. A napsat, že Hradec není top tým? Hradec je velice dobrý a v play off si nevybereš.