Elmo to nerikam ze nezadupal....ale tohle nemuzes pustit
Spaleny Taky pravda.
Tu O2 arénu stavěli hobiti, ne? Hala za x miliard a když si ti Sralťané stoupnou, vidíš hovno. To musel navrhovat fakt nějaký blb
El_Draque Tak se podívej, kdy se to stavělo. Navíc původně ty kamery byly úplně jinde. Pak chtěli udělat lepší autentičtější záběr a možná i kvůli nějakým jiným důvodům se místa pro kamery přesunuly níže, což dává super pohled do TV, pokud ti kokoti nevstávají.
Já některé Sparťany nemusím, ale zrovna s Chlapíkem nemám zas takový problém a respektuji ho. Vadí mi např. Řepík, Horák, předtím Sobotka.
polda Souhlasím s tebou. A nejvíc mi vadil a vadí Forman.
polda tak pockej az bude chlapik davat cuchat rukavice nekomu u nasi kasy
polda pokud si dobre pamatuju tak ten problem tam byl od zacatku
Spaleny Tak to si samozřejmě zařvu🙂 Ale beru to jako emoce v daném okamžiku. Z dlouhodobého hlediska proti němu zášť nemám🙂
Spaleny Já právě pamatuji, jak Záruba někde vysvětloval, že se něco změnilo, když si lidi u něj stěžovali, jak nic nevidí, když tam lidi vstavají...
polda https://www.idnes.cz/hokej/ms-2015/pri-hokejovem-ms-budou-kamery-v-o2-arene-vys.A150421_195730_ms-hokej-2015_par
Problemy jsou od otevreni
Spaleny S tím Willem máš pravdu. Kdyby 3 roky zpátky radši podrželi Frodla, který na mě i po příchodu Willa působil jistěji, tak si myslím, že možná máme o titul míň🙂
Spaleny aha, já právě matně pamatoval, že to bylo v pohodě na tom MS tenkrát a myslel, že se pak něco změnilo. Ale ono se to jen na MS dalo do normálu 🙂
Tak co, vyrovnají nebo ne?
footi Ne, snad Špagr završí hattrick do prázdné🙂
polda dival jsem se na pardubicke forum a jestli funguje mamrani i tam, tak urcite
polda tvl špagr, chlápa 😅
Spaleny Njn mimo Oceláře jsem i docela horlivý repre fanda🙂 Ale kokota Řepíka jsem v repre těžce nesl vždycky a Řepa mu neříkám 😃 Červus ano, Sedlo ne. Stačí? 🙂
Spaleny toho špagra bych mu nechal, přece jenom tu pomohl uhrát jedno zlato.
Jasná dvojka od Sedláka ikdyž Kovář je herec
Tipuji nějaký simulantský výkon některého pardubičáka a vyrovnání z přesilovky.