Game 7! Třinec vítězí.
footi jeste to chce gol v 5. prodlouzeni.
mrkev To už bys chtěl fakt hodně :-) Ale třeba se Ti to splní.
Zbyva zodpovedet posledni dve otazky....
...kdo se vybreci do televize dneska
...a o kolik zdrazi Dedek vstupne na sedmy zapas 😄
Tak hlavně jsem rád, že se bude ve středu na co dívat. 7 zápas nemá favorita.
Ales_36
Hoši všimli jste si v třetí třetině,jak po každém střídání na střídačce masér se staral o stehna od Červenky??? Roky nezastavíš...a Pardubice jsou závislé na něm. Jediný co je skoro u všech gólů. Ostatní lajny nejsou...u nás dávají všechny lajny góly. Jsem zvědav, jestli to Sparta dokoná ten obrat ve středu,ale pro nás dobře ať se hraje prodloužení klidně do pátku 😁
Já třeba vůbec nemám pocit, že tato série skončí ve středu bude nějaká zásadní pomoc pro nás. To už si myslely 2 roky zpět Pardubice. Ve finále máš sil dost, a ty emoce co bude mít vítězný tým po postupu ve středu budou parádní, a pak jde i ta regenerace rychleji.
Ales_36 tezko rict jak to bude. Takhle v "suchym triku" sme do finale postoupili jenom jednou z tech titulovych sezon. Prvni zapas dostabem asi narezano, na druhou stranu to muze zmirnit to, ze oba budou z nas priposrani.
PCE poslední 3 sezony, kdy mají nabušený kádr a Dědek má za cíl jen na titul, tak 3x konec doma v G7:
2025: FINÁLE doma KOMETA 0:3 2024: FINÁLE doma OCELÁŘI 1:2p 2023: SEMI doma OCELÁŘI 1:2
2026 ?
Spaleny toho špagra bych mu nechal, přece jenom tu pomohl uhrát jedno zlato.
Doufám, že to Pardubice doma dají. Sparta nás uż minule PO porazila, tak raději ať padne v 7. zápase. Ale hlavně, v sobotu ani neděli nemůžu na hokej, a kdybychom začínali doma, asi mě jebne.
Fric vitej v klubu, ja si to uzil v semi 🙂
Jinak breciciho smajlika vyhrava Pesan 🫡
Spaleny Ani se nebudu ptát na pocity. Celé PO si to užívám, ale teď na finále u toho nebýt, to by bylo k pos.ání. Ale předpokládám, že si to Mr. Dědek nějak ošéfuje.
mrkev Připosraný z nás nebude nikdo a nařezáno v prvním zápase taky nedostanem. Ale to, že budeme odpočatí bude hrát v náš prospěch. Ale hlavně - u nás jsou nebezpečné všechny 4 pětky. Dovedeme presovat a tvořit si šance a dovedeme taky bránit. Jsem v pozitivním očekávání.
Doufám že to dá Sparta. S ní by to mohla být bitva. S Pardubicema, kde bude jen Sedlák věčně bez helmy, Červenka kterého se nesmí nikdo dotknout a Dědkem, který už otevírá gmail by to byl otřes
footi ja letos necekam ze to urvem. Jestli postoupi pce, tak to urvou, protoze statisticky jim uz to proste musi vyjit. Jestli postoupi sparta, tak vyhraje, protoze vesmir ma rad pribehy a ten jejich letosni probeh je docela silnej. 🙈
footi Tak hlavně nás musí podržet brankáři, to je základ úspěchu
mrkev Sorry. Za tohle palec dolů musí být. Vyhraje Třinec, protože protože 🙂
footi v klidu, ja to jeste pojistim sazkou na naseho soupere v tipaci...
mrkev twl. u tipace je nejnizsi kurz aktualne na nas.. mne poser. Třinec 2.33 Pardubice 2.37 Sparta Praha 4.33
Třinec 2.33 Pardubice 2.37 Sparta Praha 4.33