Polsko za chvíli hraje zápas o postup do A skupiny. Pokud vyhrají za 3 body postoupí a poražená Litva sestoupí do C skupiny.
Pewo zatím to je tragedyja
Polocy chuje... Ale tak co, budeme sledovat radši Ukrajinu na MS, než kvalitní Rusy.....
STRUM Běžte už s těma Rusama do prdele. Jsou to jen nadopovaní kašpaři. Na ty vůbec nejsem zvědavý. Ať si hrajou svoje mistrovství s Bělorusy, severní Koreou a dalšími burany
No nejsou to žaludi? Jsou....
Palmis23 "Litwo, ojczyzno moja, ty jestes jak zdrowie, ile cie cenic trzeba ten tylko sie dowie, kto cie stracil..." Adam Mickiewicz
...to maji zazite vsichni Polaci
El_Draque přesně tak!
Doufám že se Nedo kouká na repre. Palec hore pro Klapku. Solidně to tam pořešil tu strkanici a odtrhnul Švýcara od Sikiho. Náš bývalý ,, tvrďák,, by měl jít do učení.
Koukám, že Kváča má zas úspěšnost jak přerušovaná soulož
Péťa Pláča je repre omyl
Ještě že se tam Kvaca nemá jak dostat, doufám 😅 Pavlat, Vladař a Vejmelka (Kořenař)
Marko Ta uražená prodejna díra tam nemá co dělat.
Tak co myslíte si, že pojede Kovy a Siki na MS? Podle mě Kovy jo, Sikiho nevezme. A možná překvapí s nominaci Kundrce. Tomu bych to za skvěle play off přál.
Ales_36 já doufám že to nedopadne tak, že nevezme Kovyho se Sikim ale Mandáta s Kautem jo😂
Palmis23 Kovy prý jistý Siki na hraně. Ale je to JPP. Aby se toho nechytl někdo kdo zná agenty
Elmo Úplně ubohé od tebe, ale co už. Jsem zvyklý u GaGuGo
Jinak za mě fetka Mandát asi jo bojuje snad je čistý. Kaut tam nemá co dělat.
Twl to je jak na Spartě, tam taky začíná hokej o 15 minut později než je napsáno... kde to jako vázne?
Bude ta konference ještě dneska?😆
Klapka pry nejede a Kaut tam je. Ja uz nerozumim nicemu, Klapka Melovsky Chmelar byla perfektni lajna, misto toho jede borec co byl rok mimo a v play off nic moc neukazal ( nic proti Kautovi). Jeste ze uz jde ten Rulik do dupy…
Simon to vážně? To je trapárna😀😀😀