Já se letos na reprezentaci nebudu dívat. Za prvé už toho hokeje letos bylo moc. Za druhé nedokážu si dívat na zmrdy jako je Sedlák, Červenka atd. Borci mají pauzu po finále protože jsou pobouchaní. Červenka se sám nominuje na gala večeru vyhlášení hokejisty sezóny. Sorry ale na to nemám žaludek
Ty píčo ještě Rulík neřekl nominaci a Lojza už řekl že tam bude Sedlák a Červenka
Ty slegrovy hodinky tvl....kolotocar 😃
To je zas tiskovka tvl 😃
probohaaaa 😃 takže v brance sněhuláci a v obraně taky
Palmis23 budeme rádi když se udržíme... nechápu proč nejede Vladař ani žáden gólman z NHL
Tak si můžeme říct, že to vypadá na průser. Kaut, Sčotka, Kváča.
To je vylozene prdel, nechapu Kauta, Scotku uz vubec ne. Golmani to je tezky podprumer a vysmech Frodlovi treba. Siki,Klapka takove hrace musis mit proti top tymum. V obrane asi jediny pravak myslim, no tesim se az narazime.
Tak na to bruslení jsem zvědav 😀
Tak se směju. Marný Kaut jede a Siki nic
No budeme doufat že neuděláme ostudu.. jako fanda hokeje budu držet palce. Stát se může cokoliv. 😉
V obraně kužel Ščotka a jen jeden pravák. @dave77, trhej!
APW a na to taky dojedem😀
Tvl. Tohle je to nejlepší co máme jo? 🤮
Frodl místo někoho z dvojice Kváča/Kořen, Zábrana místo Ščotky, a Siki místo Kauta a bylo by to asi lepší v rámci těch možností co byly. Ale uvidíme co předvedou. Good luck...
Elmo Úplně ubohé od tebe, ale co už. Jsem zvyklý u GaGuGo
Pewo Škoda že nejsem z gorolie ale z Karviné. Ale mám takový pocit že spíš rty tady věčně hraješ machra a pak se ptáš na cypoviny. A dle reakci lidí tady jsem na tom lépe. Pane Mistře světa.
nějaký golman z NHL určitě dorazí...
Tak u Vladare se ceka jen na prohlidku, z Utahu se synci pry omluvili. Jako nechapu Placa pusti 9 golu za 2 zapasy a i tak jede. Jak rikal Slegr ze maji hodne omluvenek, neni to mozna i tim ze hraci ztratili motivaci hrat pod Rulikem? Tak nejak jsem nad tim premyslel jak to rikal.
Simon Mám na to stejný názor.
Simon vždyť sám Rulík říkal po OH že v kabině to nebylo ok. Nedivím se Pastovi, že se na to vysral... normálně by přijel starosti nestarosti