Zkojek Jo moře je tady úžasný.No, ono každý moře kde jsem byl je úžasný.
Tak jsem zvědavý jestli dají na web sestavičku co odjela do Tater. Na ig už bylo videjko jak běhají
Elmo Na videu je Daňo i Hudáček, ale neviděl jsem tam Růžu a Havrana třeba…
APW Havran tam byl vidět, běžel vedle Dravce, Růža ne
APW Ti se jako každý rok připravují úplně individuálně 😉
Růža je touhle dobou vždy v Americe.A Pánik tam není že😃Další co podle mě půjde do Ruska,smutné...
sem zvědav jestli tam je Nedomlel,ale měl by být...
Elmo
dablazek Růža ani Havran tam nejsou . Ten vedle Dravce v šedém je sice Havranovi podobný ale není to on.
dablazek vlevo v šedém je Marin, ne? To by bylo fajn kdy zůstal
Elmo to není Vrána? no nevím asi jsem slepý mrkni se co je teď čerstvě na IG HCO
Růža je v USA,takže tam být ani nemůže a Nestrašil nevím jestli se už vrátil z USA,odletěl tam koncem května a měl tam být cca měsíc...
dablazek Teď na ig ano ale v tom příběhu to havran není , koukni na fotky mladých z přípravy a jeden je Havranovi kure.sky podobný a to je on .
Elmo Tak je to Vrána nebo není? 🤷♂️
Elmo no a nebyl to i na těch fotkách z přípravy taky on? 🤔 ON se s mladymi i s Dravcem totiž připravoval. Kde jsou ty fotky?
Jinak teď malá odbočka. Proč ti klauni z Komety neseženou Marcimu byt? Chudák si musí hledat sám respektive manželka. 🤔
dablazek Mně se to prvně taky nezdálo, proto jsem napsal co jsem napsal, ale je to on 🙂
dablazek Kua připadá mi tady jak jeden z mladých nebo se nějak divně tváří . Ale na té druhé fotce to už havran je 😁😁
APW
Strato jj je to on
dablazek Na fb Oceláři jsou 4 mladí co chodí s áčkem . Haas Ramik Matěj a Macháček .
dablazek Já myslím, že Marcinko brzy zjistí to stejné, co zjistil Kundrátek za svůj pobyt v Kometě. Že ten servis a osobní přístup v Třinci je prostě nadstandard.
dablazek jj Havran se pripravoval asi s mladyma pac jsem ho vidaval odjizdet od stadionu (mam kancl na frydecke). Jo a Havran ma nove auto. Modreho pickupa vyměnil za oranzoveho stejneho? 🤔😀
dablazek Machaček má podobný tvar hlavy jak Havran 😁 tak mě to zmátlo