dablazek ticketing je velky pruser dlouhodobe.

Proste klasicky po gorolsku - po znamosti se da vsechno domluvit. Vic bych v tom nehledal. A kdyz jsi plebs a nemas konexe tak muzes jit akorat do rici.

Skoda..... vazne jsem si rikal.ze bych si koupil permici na nejake misto, ktere mam vyhlednute. Takhle bohuzel. O jednoho permanentkare mene. Ne ze by to nekoho na klubu trapilo 😉

Jako sory,ale nedá mi to se s vámi podělit o šok z dovči.Tak jsem dorazil s mojí paní,její sestrou a jejím manželem do Rabaku.Podotýkám že vše odřídil manžle mojí sestry mojí paní bo já nikdy nevlastnil řidičský oprávnění.
Dobrá zkrátím to.Parkujeme a co nevidím?Autobus HCE.Tak jsem podékoval svojí paní,její sestře a jejímu manželovi za zkaženou dovču.
🤣🤔

Elmo
    Jo.Já kterej je nemusím
    😡

• Elmo na toto odpověděli.

Cheban Ou tak to zničí náladu . Jinak užij si dovču 😉

Cheban Tutěm clownům můžeš propíchnout gumy nebo přemalovat značku busu na renaulta :-) a hned budeš v pohodě 🤡 Užívej si dovolenou, já jsem se se ženou i přes zdravotní neduhy vypravil na Hvar, před týdnem jsem se vrátil a musím říct, že moře je lék na všechno 🏝

A co takhle uspořádat letní setkání na pivo? V rámci tohoto fora? Měl by někdo zájem?

Elmo
          Díkec.Ale není to tak hrozný.Já si toho budu všiml při příjezdu a zděsil jsem se.Ale je tašitej tak na to místo nevidím.Chvála Staka.

Zkojek
          Jo moře je tady úžasný.No, ono každý moře kde jsem byl je úžasný.

Tak jsem zvědavý jestli dají na web sestavičku co odjela do Tater. Na ig už bylo videjko jak běhají

• APW na toto odpověděli.

Elmo Na videu je Daňo i Hudáček, ale neviděl jsem tam Růžu a Havrana třeba…

APW Havran tam byl vidět, běžel vedle Dravce, Růža ne

Růža je touhle dobou vždy v Americe.A Pánik tam není že😃Další co podle mě půjde do Ruska,smutné...

sem zvědav jestli tam je Nedomlel,ale měl by být...

APW Ti se jako každý rok připravují úplně individuálně 😉

dablazek Růža ani Havran tam nejsou . Ten vedle Dravce v šedém je sice Havranovi podobný ale není to on.

Růža je v USA,takže tam být ani nemůže a Nestrašil nevím jestli se už vrátil z USA,odletěl tam koncem května a měl tam být cca měsíc...

Elmo to není Vrána? no nevím asi jsem slepý mrkni se co je teď čerstvě na IG HCO

• Elmo na toto odpověděli.

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀