Irgl ukončil kariéru
Hlavní diskuze
dablazek ticketing je velky pruser dlouhodobe.
Proste klasicky po gorolsku - po znamosti se da vsechno domluvit. Vic bych v tom nehledal. A kdyz jsi plebs a nemas konexe tak muzes jit akorat do rici.
Skoda..... vazne jsem si rikal.ze bych si koupil permici na nejake misto, ktere mam vyhlednute. Takhle bohuzel. O jednoho permanentkare mene. Ne ze by to nekoho na klubu trapilo
Jako sory,ale nedá mi to se s vámi podělit o šok z dovči.Tak jsem dorazil s mojí paní,její sestrou a jejím manželem do Rabaku.Podotýkám že vše odřídil manžle mojí sestry mojí paní bo já nikdy nevlastnil řidičský oprávnění.
Dobrá zkrátím to.Parkujeme a co nevidím?Autobus HCE.Tak jsem podékoval svojí paní,její sestře a jejímu manželovi za zkaženou dovču.
A co takhle uspořádat letní setkání na pivo? V rámci tohoto fora? Měl by někdo zájem?
Tak jsem zvědavý jestli dají na web sestavičku co odjela do Tater. Na ig už bylo videjko jak běhají
Růža je touhle dobou vždy v Americe.A Pánik tam není žeDalší co podle mě půjde do Ruska,smutné...
sem zvědav jestli tam je Nedomlel,ale měl by být...
Růža je v USA,takže tam být ani nemůže a Nestrašil nevím jestli se už vrátil z USA,odletěl tam koncem května a měl tam být cca měsíc...