Mira masakr 😂
dablazek ten ne :-)
Dneska los Chl máte nějaké přání jaké soupeře dostat?
Sancho90 Ilves a doma
Sancho90 Oswiecim ! 😃
Sancho90 Už jsem psal.
Salzburg, Färjestad, Lausanne, Straubing, Sheffield, Oswięcim.
Z jiného soudku - naše liga by se měla zamyslet nad ukotvením branek v ledu - mrkněte například na čas 6:10. Jak se při gólu brankář opřel do brány a ona stejně zůstala na místě. Good job NHL.
Tady je odkaz na přenos:
Zadina prodloužen v Pcích. Pro nás jen dobře 🙃
APW Vydrží aspoň do Vánoc?
APW Takže jsem trefil 3 z 6 🙂
Ale teda máme nejhorší los ze všech ČR týmů.
APW nato že jsme byli nejlépe postavení😂😂😂
Nevíte proč nás při tom losu posunuli z pozice A2 na A5. Sledovali jste někdo ten průběh? Já to měl puštěné bez zvuku tak jsem to nepochopil...
Tak jsem to zkoumal a vypadá to, že pak by nešlo nalosovat dle pravidla, aby se spolu nepotkaly týmy ze stejné země. 🤔
dablazek uprimne... na los jsem se dival... a absolutne jsem nepochopil o co tam slo... a kdo s kym bude hrat. Aspon tam byla hezka baba a Elias s Cechem 😃
ale jinak jsem z toho samozrejme nemel vubec nic
Spaleny tam šlo o to, že kdyby nás nechali na pozici A2, tak už by nešlo nalosovat ten zbytek, aby byla splněna podmínka, že na sebe nenarazí teamy ze stejné země. Švýcarské teamy by musely jít na A4 a A6 a Švédi už by byli v kolizi na A3 i A5.
Včera byl největší fail, jak při tom celém chaosu losování na konci ani neukázali kdo s kým vlastně bude hrát a kde. Ani na stránce CHL se to hned neobjevilo. Musel jsem si to dohledávat na netu.
footi no ten screen od dablazka mluvi za vse, bych rekl 😃
footi Tak oni to ukázali nejdřív před losováním a pak po losu tak rychle (jen na příkladu Straubingu), že to moc nepobrali ani ve studiu. Eliáš jak se ptal jestli Oceláři budou hrát s Ženevou 🙂