footi no ten screen od dablazka mluvi za vse, bych rekl 😃
footi Tak oni to ukázali nejdřív před losováním a pak po losu tak rychle (jen na příkladu Straubingu), že to moc nepobrali ani ve studiu. Eliáš jak se ptal jestli Oceláři budou hrát s Ženevou 🙂
BTW máte někdo nějaké info o rekonvalescenci našich zraněných hráčů? Jeřábek, Marinčin, Růžička, Nestrašil. Jak jde léčba? Aktuální prognózy...
footi Růža po operaci a prý to bylo horší než se čekalo. Ale snad bude ok.
footi do unora maji casu dost.
mrkev No pokud by nestihli pořádně potrénovat a rozehrát se, bude to těžké.
Tak a začala pauza až do srpna od hokeje.
Ales_36 Ještě měsíc NHL
Tak za 2 týdny začíná alespoň EURO 😊 ... je dobré, že je nějaká pauza po tom hokeji. Protože na ty baleťáky porcelánové se těsně po hokeji koukat moc nedá. Ale i tak se těším.... Třeba budeme po 3. v sezóně mistři 😄
Mira Já už mám hattrick. Házenkáři Karviné, ale čím víc placek tím lépe. 🤣
Už ztrácíme jen 2%. Vyhecujte ještě svoje známé 👇 https://www.eurohockeyclubs.com/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR17sN76i9y1SCrQuV08zBHn6dWp8ioTSXLBDL1m5-BV2dCaihSxEIbahOA_aem_ARVt2uJzw9SZPTjLtgih25P0ojO8rqaTmPal1TYTkrRUqWwXdPuc9KkXJS8hZaPR850S4XwfvbEXzInw4agCR2NI
APW furt je to těsný, čekám nějakej bombing tappary před koncem hlasování 😃
Permanentka sektor A a E za 11 000,-Kč
Fredy Po započítaní plné slevy mne permice vyjde o něco málo dráž než loni (sektor B). Teda aspoň doufám 🙂
Fredy No už to začíná být docela raketa. 😕
Fredy tak to je ranec, to asi lidi raději půjdou jen na vybrané zápasy, třeba 10x do roka.
Xicht91 Pro stávající majitele, kteří chodí pravidelně je cena lehce nad 8000 to mi přijde v pohodě. Pro nové je ta cena už dost, ale zase na další sezónu půjdou s cenou dolů.
folwa Půjdeš 10x za rok dejme tomu po 500 plus play off. Tak jsi na ceně permice a ještě nemáš stress jestli seženeš lístek. Mám permici X let a jsem maximálně spokojený.
folwa když bude ta permice moc levná, tak si jí koupí každý jouda a nebude tam chodit, pač mu to nebude tak líto. A na druhé straně bude hodně lidí mamrat že nesehnali lístek bo je "vyprodáno". Tak jak je to nastavené je to asi optimální aby bylo co nejplnější hlediště vždycky.
Já jsem vklidu. Cena po slevě 26 % z částky 9 300 Kč je tedy 6 882 Kč. Loni jsem platil 6750 Kč. Kdybych platil jednotlivě zápasy na kterých jsem byl (počítám jen TELH) tak vypláznu cca 14tKč. A jak psal Elmo nostress vstupenky na playoff... folwa to souhlasím, pro rodinu to je raketa, ještě že paní domácí hokej nemusí 🙂 a kluk nemá čas chodit pravidelně.
Mira Vem si tátu ze synem že by si měli koupit permici, 22 litru z rozpočtu domácnosti, nebo nedej bože manžele s dvěma dětma 44 litrů.
folwa jn pro celou rodinu je to psycho cena ...
folwa Jo pro nové je to velká pálka.