Strašné ty dresy. Vyhrajeme titul tolikrát v řadě, proč tam něco s tím není. Dal bych tam nějaké zlaté prvky, trochu to prodal - aby bylo vidět, že přijeli mistři. Tohle se už zase dlouho nemusí opakovat. Mělo se z toho vytěžit víc. Nechci nějak přehnaně kritizovat, obecně u nás ten marketing nikdy nestál za moc (ale to u většiny týmu v Extralize). Když to člověk srovná třeba s UFC a jinými sporty - je to žalostné. Líbily by se mi častější vstupy do kabiny, obecně více fotek, rozhovorů - když už nějaký je, tak je to pořád to stejné - provázanost hráči - tým - fanoušci je prostě minimální. O některých nevíte vůbec nic. Proč se třeba neudělá pár reportáží z tréningu, z kempu - vždy jen pár fotek nebo půlminutový sestřih. To je problém tam poslat někoho s kamerou a mikrofonem, aby něco natočil, nafotil a udělal během toho pár rozhovorů? Nechce se mi věřit, že by tak bohatý klub neměl nikoho, kdo by se toho nechytl. A hráči? Ti by to snad za ty podmínky, které tady mají, zvládnout měli, trochu se rozpovídat. Jede se na zápas, příprava, nějaké video, reportáž z cesty - příjezd na soupeřův stadion - nějaké video z něj, proč nemůžeme vidět, jak to tam vypadá, jak to probíhá? Během toho nějaký rozhovor, poznat i ty méně známé. Na instagram a facebook dávat sestřihy, na youtube pak celé videa - rozproudit trochu ten marketing a to vše kolem. Nedělat to jen pro rodiny a děcka, proč jen "Máme sílu dračí" ? Proč neudělat i něco pro dospělé. Chápu, že se vyhrává, tak jsou všichni na jedné lodi s jedním cílem - ale ten potenciál co tam je a nikdo s tím nic nedělá. Jako chápu, v Česku, v extralize tohle nedělá nikdo, ale proč nebýt mezi prvními. Mám obecně dojem, že lidi hokej strašně zajímá, že chtějí ty informace, že se o to zajímají, hledají to - tak mi pak hlava nebere, že si to neuvědomují ti na kompetentních místech a že se toho nechytnou. 🤨 Na blbý Iphone dnes natočíte vše, sestřihat to umí taky první lepší grafik...jen tam někoho kreativního mezi ně pusťte 🙂