Spaleny nakonec pres 5500 lidi....slusne
Suchánek out na 6-8 měsíců s urvaným kolenem
https://x.com/AnaheimDucks/status/1831850067864776995
hroudek Kua to je smůla. Hrozně moc mu přeju.
hroudek už to tady dával ráno APW do NHL sekce
Trocha nostalgie
Loqezini pecka! Horčička, Morava, Horna ty si nevybavuju. Polda nepřišel současně s Pletkou a Markem? Musím kouknout do statistik 😃
dablazek Horčička a jeho krásné bílé betony. 😁
Elmo ty jo fakt úplně se mi vykouřil z paměti, Vlasta, Biegl, Vojtek, Novotný v tom období... Vlasta - chlastá, anebo na pekáč - dáme si tě na pekáč, TVL to už je pravěk... 😢
Neměly se dneska spustit nové webové stránky?
Sestava bez Činela, že by zase zranění?
Ales_36 Nebo ho šetří na druhý zápas.
Jsem se dnes zasmál. Asi se mají rádi, potlesk HCV oficiální na představení dresu RT Torax a jakou dostali sodu 😃
dablazek Tak to funguje v Ově, všichni ví že Vítek to chuje v Ostravě Baník panuje. Tvrdé jádro poruby jsou banikovci
desdel Za mně je toto strašně debilní úlet. Po 80 letech vytáhnout takovéto choreo. Tak co na ně připravíme my? "Vítejte v regionu, který jste po Mnichovu pomohli Hitlerovi obsadit" anebo "Vítejte v zemi, do které jste v 1968 poslali svou armádu"?
Herni rad EHL: Jmenovka musi byt na dresu nad cislem Jupi, konecne nahore nebude reklama. Motor:
konečně, to mi tež pilo krev, že se 22 chlapů jmenovalo stejně...
El_Draque tak už dostali za toto choreo pokutu 2000€
El_Draque tak srovnávat Osvětim a Březinku s rokem 1968 je trochu rozdíl.. Ale na hokej to nepatří, to je pravda.
STRUM Nejde o srovnání, ale o vytahování věcí z minulého století. Je to úplně mimo mísu. Co s tím mají současní Němci společného? Proto jsem srovnával s tím, co jsem napsal. My bychom jim taky vyvěsili něco o Lidicích? Prostě s tím přestřelili a je to ostuda.