STRUM Nejde o srovnání, ale o vytahování věcí z minulého století. Je to úplně mimo mísu. Co s tím mají současní Němci společného? Proto jsem srovnával s tím, co jsem napsal. My bychom jim taky vyvěsili něco o Lidicích? Prostě s tím přestřelili a je to ostuda.
Sancho90 Když v linku přepíšeš x na twitter, ten odkaz se to tady načte.
Sancho90 ten konec je nejlepší :-D ... Růžá a jeho výraz stylu: "Jooo kluci, tak jak myslíte no :-D"
Mira Mě taky ten konec je dobrý 😀 a ještě jak Hýka 2 desetiny to bylo taky dobré
Mira to vjyče že ja synci to vjyče že ja 😃 😃
Ale trochu to vypadá že se s náma nikdo nebaví 😃
desdel Asi uz pochopili, ze hraji svoji ligu jejimz vrcholem je 2.misto v extralize :-D
desdel asi Kempny nesouhlasil, ze bude volat Kundrcovi na jeho boxersky trenink...
Tak ten trest pro Hradec je směšně nízký. Především žádný odečet bodů.
https://www.hokej.cz/prulom-v-dopingove-kauze-hradec-zna-trest-obri-pokuta-a-kontumace/5083315
APW nejlepsi je ta kontumace zapasu, ktery prohrali. To bych chtel videt ten trest v opacnem pripade :-D
mrkev No však. Totální alibismus.
podle mě jsou z toho posraní, protože jde o medaile a fakt velký ovlivněný celkových výsledků.... kdyby to bylo 4. - x. místo tak jim to prostě kontumují komplexně a vyhlásí že 4. nebyl hradec ale další tým v pořadí. Ale nikdo nemá na to koule brát medaile hráčům.
Nemuseli brat medaile, ale k tomu stavajicimu trestu meli dostat flastr 20-30 bodu na letosni sezonu. Vzpomente jaky zarez dostala Plzen nekdy 2011 za nejaky nevyplneny papir. Tohle je ostuda
Kajl Plzeň, Bolka rachot a myslím že i nám škrtli tak 9 bodů ne?
Kajl A proč ne?Kolikrát sebrali někomu medaili i po letech za doping.
desdel Myslím že ne mluvilo se o tom ale přestup Adamského z Plzně do Třince byl v pořádku body Třinci nevzali
Na druhou stranu se o žádný velký doping nejednalo.
Velká ostuda a velmi špatný příklad pro sport. Už jen to, jak dlouho se to táhne, je maras nejhrubšího zrna. Doping potvrzený u všech tří vybraných hráčů víceméně potvrzuje, že se to týká celého týmu. V normálně fungující společnosti a soutěži to je okamžitá stopka, sestup do nižší soutěže a flastr jak prase, o odebrání medailí nemluvě. Tady není o čem.
Možná blbý dotaz, ale je nějaké riziko, že by se sobotní zápas musel zrušit? Jasné, je to v hale, ale třeba z důvodu nepříjezdu soupeře, nějakému vypadku elektřiny, případně zatopení části města a podobných věcí?
Palmis23 hele já myslím, že bereš moc vážně co píšou na iDěs :-)