Hudy bez trestu.
Simon logicky. To byl faul tak na 2ku. Nechápu co tam ti pruhovani klauni vymysleli...
Mira No nemusel to dělat, absolutní blbost.
Mira Klauni ako tradične podlahli atmosfére najviac hájenemu klubu v EL ...
Hansen1 a já bych to i pochopil, když zebry řídily zápas v rumunských barvách šel si sjednat spravedlnost. Bohužel ten způsob, jakým to provedl, nebyl řekněme nejmoudřejší.
Zkojek Gól jsme nedostali v jeho trestu ale mohli jsme třeba dát. Prostě tma před očima, blbost. Takhle se prohrávají zápasy. Neprofesionální klukovina. 🙄
Jaká klukovina? ... třicet vteřin před tím ho chtěl trefit chlapík... naštěstí ho netrefil
Peta Taky bych to chtěl oplatit ale jindy. Takhle to celkem posral celému týmu.
Ví někdo co s tím Daněm je?
Mira je zraněný
Já vím že tahat tady na fórum furt Varaďu je kontraproduktivní. Kor když není taky svatý. Ale když vidíš tuhle větu a převedeš ji na náš tým... 🤔
Xicht91 to je bohužel přesné no ... U nás se tohle bohužel vůbec nezvládlo
Kdyz ctu ty vystriky na Laukuv michigan, tak mne fakt sere, ze to nevyslo Danovi proti olmiku..
Teď se dívám, že Addamo hraje 3. centra v Jukuritu.
APW finska liga je proste slaba
mrkev o tom uz se mluvilo i v různých podkategorie ze finská liga šla hodne dolů.
mrkev
APW L.J: chodí s bývalou od jednoho ze současného kádru. Pokud by se Jašek vracel do Česka, tak do Třince by to nebylo podle mně.
Nepsal tady někdo v létě, že Lukáš Jašek má prioritu zahraničí? Pokud se nepletu 2 roky po sobě byl v posledním týmu soutěže.
Vzpomene si někdo, na kterého Třineckého hráče se pískalo? Mám pocit, že to byl Štefan Růžička, který se pár zápasů nezapotil při jeho zápasové snaze. Jsem zvědavý, jestli to nebude letos i druhý Růžička, který to zažije. Již loni byl na posazení.
Rád bych se Vás zeptal, kterých 5 hráčů, kteří by se nám hodili typologicky do týmu, protože je nemáme byste vzali z ostatních mužstev? U mě:
Pewo všechny kromě K.P! My nepotřebujeme jednoho silového útočníka, ale tak tři!!!!Ale ani jeden není reálný.Bohužel.A klidně to můžou být zámořští hráči či švéd nebo fin.Mě straštně sere, že vedení úplně kašle na angažování nějakého švéda či fina!