Pewo všechny kromě K.P! My nepotřebujeme jednoho silového útočníka, ale tak tři!!!!Ale ani jeden není reálný.Bohužel.A klidně to můžou být zámořští hráči či švéd nebo fin.Mě straštně sere, že vedení úplně kašle na angažování nějakého švéda či fina!
APW L.J: chodí s bývalou od jednoho ze současného kádru. Pokud by se Jašek vracel do Česka, tak do Třince by to nebylo podle mně.
Folwy49 Vidíš a před sezonou tady trenoval a ja už slyšel drby, že by se mohl přiští sezonu vrátit 😃
Folwy49 To se už tady diskutovalo mnohokrát, všichni ty jména znají 🙂
Navíc tady i proběhlo, že už jsou spolu v pohodě.
Včera Voženílek mimo sestavu,prohra 0:6. Petrovka přiveď Vožucha ještě v letošní sezóně...to ani Vožucha nemůže bavit jednou tribuna, jednou v sestavě...je tam hodně cizinců. Vrať se k nám 🙏
Peta jo přivedli tam ještě dalšího beka kanadského, tak snad to klapne a bude tu ještě v téhle sezoně.
Jaká hokejová hláška hokejistů Vám nejvíce utkvěla v paměti? Mě od Flynna : Mrdám tuhlectu Plzeň zkurvenou. a od Kokina: I náhradník je člověk
Pewo Adamský: "nejsme kapela, abychom furt vyhrávali", "není ranky, není branky"
Pewo Za mě asi "koernghlerhgernherhnerbemfwe" od Klepiša když grcal na lavičce před Vitality
Pewo Neni to hlaska od trince,ale tohle se mi vybavi proste jako prvni s Vozuchem.😋
Kdo jiný, když ne my? V. Čacho
Ale jinak samozřejmě nejlepší hláška minulého playoff "POMOZ MI"
@mrkev Už ses díval na poslední Bomby? Celkem obsáhle se tam věnují tvém dotazu na Růžu 🙂
APW jo, podle titulku sem si to myslel, sem zatim v 15. Minute, takze tam jeste nejsem..
APW Tak si to jdu pustit
mrkev Tak zhodnotili to dobře. Růža musí pochopit, že je útočník do 3 lajny. Nemůže mít druhý nejvyšší ice-time. Vidíme to všichni.
Ales_36 stejne se nic nezmeni, ma to ve smlouve a presto nejede vlak...
mrfederer Ale je dobře, že se o tom mluví i takto veřejně. A v neděli ho dám na tiket, že to zlomí.
Zajímavé
Elmo Nějaký podzimní apríl ne? 🙄
Hansen1 Skočilo mi to na fb. Tak uvidíme co je na tom pravdy.