Mirpex Byl dotaz na Nestyho, tak měli s nim sezení a shodli se na tom že celá situace byla velice nešťastná. Od Nestyho syn hraje v mládeži Vítkovic. Měli mít trénink ale zrušil se jim tak jeho syn chtěl strašně na led tak jej Nesty vzal na současně probíhající akci. Každopádně Peterek uznal že z toho byli hodně zaskočeni. Současně také potvrdil to, že Nesty chtěl řešit prodloužení smlouvy na podzim ale Peterek to chtěl řešit až po sezoně.
Taklor takže odchází?
Taklor Peterek skoro neměl zájem o Adama Rasku, o Hrivika se taky moc nezajímal. Já furt čtu z dobrých hráčů, že někteří hokejisti podepsali smlouvy, protože o ně měl XY tým velký zájem a Peterek je jako trenér reprezentace. Hráčům nezavolá.
Mirpex Nebylo jednoznačně řečeno, respektive ani by nemohlo. Každopádně z dané situace je jasné jaká bude budoucnost Nestyho.
Mluvilo se něco ohledně změn v kádru? Byl tam i Moder?
Nesty dle mých dobrých zdrojů jde do Vítkovic
Pewo Přišel jsem o něco později tak nevim zdali se hovořilo o příchodech. Slyšel jsem pouze o tom že se pracuje na Vožuchovi.
Však Nesty Vítkovice, to už je 100 %.
Mirpex jj já se ptal 😉
dablazek moc lidí tam nebylo podle fotek...
Smlouvu nemají co padlo Kundrc, Nedo, Andy. Siki nejspíš bude za mořem, Jeso by měl zůstat a nabídli mu prodloužení smlouvy. Straňas byl mimo možnosti…
dablazek + Dravec, Vrána 🙂
dablazek O čem se ještě mluvilo pls?
Jj
snad nikoho ani nenapadne Kundrátkovi prodlužovat smlouvu!Takže Peterek na příští sezónu má podepsaného nového hráče jen Pyrochtu.Takže je jasné,že v kádru opět jen kosmetické změny.
Nedomlelova přítelkyně byla před nedávnem v Brně. A vyrojily se nějaké spekulace již dříve o spojení Nedomlel a Brno. Takže počítám, že u nás Nedo poslední sezónu
Kacetl a Mazanec zůstávají?
Pewo určitě kde by asi šli,když jim táhne na 40😀
Pewo jj oba zůstávají.
Marinčin tu má smlouvu na další sezony?To je snad vtip ne😡
dave77 ten borec bude mít možná medaili z OH kde jsou nejlepší hráči... nějací zkušení tady musí zůstat, když skončí Nesty, Dravec, Vrána a možná Kundrátek...a kdyby skončil 27 ikdyž asi nekončí tak Marinčin může dělat kapitána 😁💪
A co pozice hl. trenér? Hledá se někdo nebo Žabák zůstane…
Polda23 Dle mých informací jsme jednali s Bartovičem. Jestli to dopadlo nevím.