dave77 ten borec bude mít možná medaili z OH kde jsou nejlepší hráči... nějací zkušení tady musí zůstat, když skončí Nesty, Dravec, Vrána a možná Kundrátek...a kdyby skončil 27 ikdyž asi nekončí tak Marinčin může dělat kapitána 😁💪
Peta těch zkušených tu i tak budeme mít hodně.Jedno je jisté, kádr se moc opět měnit nebude a to je špatně podle mě.
Peta ale je fakt že je v této sezoně 100x lepší než Kundrátek🙂
Peta Marinčin na OH fakt nic moc. Viděl jsem ho ve 2,5 zápasech. Několik zbytečných vyloučení. Těží z toho, že je celkem velký a defenzivní. Kolik infarktů mi skoro způsobil, tak bych si zasloužil defibrilátor.
dave77 Skončí minimálně 6 hráčů, to je dost.
APW Vrána a Dravecký už stejně nehrajou takže 4.A to není fakt moc,zaas budeme týmem ¨kde těch změn bude nejméně a při tom jich potřebujem fakt dost...A Nedomlel?Odchod není jistý...
Nestrasil mel letet jak spinave pradlo....stejne na konci sezony jde, tak co
dave77 Je jistý. Budeme mít dobrý tým, tak nestresuj.
dave77 Škoda Dave., že jsi tam nepřišel a neprobral jsi to tam s Peterkem osobně. Prostoru na diskuzi bylo dost.
To by muselo letět hodně hráčů, kteří porušují životosprávu, lyžují, řídí jako hovada apod. Ukončeme už tu akci - debatu Vítkovice a bruslení Nestrašila se synem.
APW Víš něco o případných posilách?
APW bek pravák dorazí pokud by Kundrátek odešel?
Nestrašila je velka škoda.... 🤔
Pewo Pyrochta,Vožuch a to vsjo🙂
Ales_36 víš proč ne?Sem vznětlivá osoba a možná by to dobře nedopadlo,tak proto tam nechodím na takové kace,kdysi sem chdíval,ale teď už radši ne🙂 A na druhou stranu z Peterka stejně nic nedostaneš...
Dave bude tajná posila Peterka zveřejněná
dave77 Stránský byl blízko,ale s Pardubicemi to bylo bez boje...a jsem rád, že Peterek drží rozpočet a nepouští se do hovadin
dave77 Prosím tě, odkud ty něco víš? Z Fajrontu nebo z Werku? Já znám pár hokejistů a agentů a( nepůsobí u nás) a dozvědět se někdy o Třinci je fakt úspěch.
dablazek moc lidí tam nebylo podle fotek...
Hansen1 Za mne to bylo dost brzo, i když werkovym to mohlo vyhovovat. Nepočítal jsem, ale asi tak kolem dvaceti - třiceti lidi. Loni bylo o hodně vic.