dablazek Teď na ig ano ale v tom příběhu to havran není , koukni na fotky mladých z přípravy a jeden je Havranovi kure.sky podobný a to je on .
Elmo Tak je to Vrána nebo není? 🤷♂️
Elmo no a nebyl to i na těch fotkách z přípravy taky on? 🤔 ON se s mladymi i s Dravcem totiž připravoval. Kde jsou ty fotky?
Jinak teď malá odbočka. Proč ti klauni z Komety neseženou Marcimu byt? Chudák si musí hledat sám respektive manželka. 🤔
dablazek Mně se to prvně taky nezdálo, proto jsem napsal co jsem napsal, ale je to on 🙂
dablazek Kua připadá mi tady jak jeden z mladých nebo se nějak divně tváří . Ale na té druhé fotce to už havran je 😁😁
APW
dablazek vlevo v šedém je Marin, ne? To by bylo fajn kdy zůstal
Strato jj je to on
dablazek Na fb Oceláři jsou 4 mladí co chodí s áčkem . Haas Ramik Matěj a Macháček .
dablazek Já myslím, že Marcinko brzy zjistí to stejné, co zjistil Kundrátek za svůj pobyt v Kometě. Že ten servis a osobní přístup v Třinci je prostě nadstandard.
dablazek jj Havran se pripravoval asi s mladyma pac jsem ho vidaval odjizdet od stadionu (mam kancl na frydecke). Jo a Havran ma nove auto. Modreho pickupa vyměnil za oranzoveho stejneho? 🤔😀
dablazek Machaček má podobný tvar hlavy jak Havran 😁 tak mě to zmátlo
Elmo U boulingovych drah hotelu mají třinečtí vystavené dresy... Krásná příroda a super výhled na Chopok.. balkon v právo nahoře jsme byli loni s rodinnou ubytováni. 😉👍
APW Za ten doping by ještě měli Hradci naúčtoval pokutu ve výši inkasovaného vstupného za 3 finálové zápasy, které neměl hrát. A aspoň polovinu dát Vítkám.
Tak jsme se dočkali aktualizace soupisky na webu. Mezi beky chybí Nedomlel. Asi technická závada😄
Ales_36 Nejspíš , podepsaný je . Ale hlavně už konečně chybí Steve 😂
Ales_36 jen aby😃
Elmo tak se poradne podivej na fotky z tater 🙂
Elmo jakou funkci má Steve? Na jedné fotce ze soustředění jsem ho spatřil.
Spaleny ale jak na něho mohli zapomenout to fakt nechápu!
Spaleny Však jsem ho tam viděl . Netvrdím opak .
jedna z mála posil a oni ho zapomenou dát na soupisku,ostuda!
dave77 Už je tam.