desdel Na druhou stranu: 4x porazit tento tým Oilers je výkon hodný šampionů. Jsem zvědavý na Vegas v dalším průběhu play off.

s vypadnutím toronta si dovolím posunout dál jeden vtípek co jsem tu postoval po vyřazení sparty 😃

o 5 dní později

Faksa gol ve treti minute... pojdme Dallas 🙂

Hansen1 jojo....ale nejdriv se mi zdalo, ze to pred tou branou tecoval.

Stars skoda...55 minut to vypadalo nadejne...po vyrovnani uplne odesli, tezke.

Co to psali experti že Sparty , Pardubic atd. o NHL? Že se buzerantský hokej v NHL nehraje ? A jak to Floridě jde. Snad to vyhrajou . 😂

Elmo Taky jsem si říkal že to najednou nikomu nevadí. 😃

Bez skvělé obranné hry celého týmu v dnešním hokeji neuspěje nikdo.

Rozmáhá se nám tady takový nešvar "debilního" hokeje. 😂

Dalas - Vegas 0:4
        střely 34:16
        buly 30:20
        bloky 15:20

Florida - Carolina 1:0
        střely 17:32
        buly 23:32
        bloky 23:14

• Mira na toto odpověděli.

desdel Venca zkurvil i to NHL 🤣 ... Kluci z NHL asi koukali na naše PO 😊

footi přesně,obrana je základ!Kdysi za dob Krále,Daňa,Jánoše,Sekeráše,Zadiny atd jsme doslova pořádali ofenzivní manévry a co z toho?Howno tak akorát😄

tak dneska v noci bylo po zapase do dvou minut... Benn se nechal debilne vyloucit, Dadonov out, do toho goly a bylo po zapase... tady uz drama necekam.

Florida me taky prekvapuje... jsem zvedavy na dnesek. Uhrat to na 1:0... holt to maji postavene na vynikajicim golmanovi... a ten zmrd Tkachuk hraje jak z jine planety.

• APW na toto odpověděli.

Spaleny Benn kapitán k pohledání… Škoda, fandil jsem Dallasu kvůli Faksovi.

jarda je na floride.... tak jsem zvedav jestli prinese steti floride nebo necasovi 🙂

Skvělé Florida , buzerantský hokej do toho . Rudí a Teleblbís poserte se .😂😂😂😂

Snad to florida dotáhne. Moc bych jim to přál. 😁

Tkachuk neskutečný leader! Rozhodující momenty rozhodujících zápasů. Životní výkon. Jsem zvědavý na finále s Vegas.

No zajimalo by me co by po takovem zapase vykladali ti pardubicti kaspari...

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀