NHL
Faksa gol ve treti minute... pojdme Dallas
Co to psali experti že Sparty , Pardubic atd. o NHL? Že se buzerantský hokej v NHL nehraje ? A jak to Floridě jde. Snad to vyhrajou .
Bez skvělé obranné hry celého týmu v dnešním hokeji neuspěje nikdo.
Rozmáhá se nám tady takový nešvar "debilního" hokeje.
Dalas - Vegas 0:4
střely 34:16
buly 30:20
bloky 15:20
Florida - Carolina 1:0
střely 17:32
buly 23:32
bloky 23:14
tak dneska v noci bylo po zapase do dvou minut... Benn se nechal debilne vyloucit, Dadonov out, do toho goly a bylo po zapase... tady uz drama necekam.
Florida me taky prekvapuje... jsem zvedavy na dnesek. Uhrat to na 1:0... holt to maji postavene na vynikajicim golmanovi... a ten zmrd Tkachuk hraje jak z jine planety.
jarda je na floride.... tak jsem zvedav jestli prinese steti floride nebo necasovi
Skvělé Florida , buzerantský hokej do toho . Rudí a Teleblbís poserte se .
Snad to florida dotáhne. Moc bych jim to přál.
Tkachuk neskutečný leader! Rozhodující momenty rozhodujících zápasů. Životní výkon. Jsem zvědavý na finále s Vegas.
No zajimalo by me co by po takovem zapase vykladali ti pardubicti kaspari...
Carolina si to ale dnes prohrala vlastni neefektivitou....sanci a presilovek meli dost.
Ale jak nakonec pustili rock you like a hurricane bylo teda vtipne
Tak co říkáte na nového šampiona?
Čekal jsem to no. Gratulace. Byli lepší a Floridě docházelo už.
Vedení Detroitu umístilo českého hokejistu Filipa Zadinu na listinu nechráněných hráčů, odkud jej může získat ostatních jedenatřicet týmů NHL. Podle informací ze zámoří měl třiadvacetiletý útočník už předtím požádat o výměnu, ale Red Wings se s nikým nedokázali domluvit.
Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/nhl/filip-zadina-detroit-listina-nechranenych-hracu.A230704_084622_nhl_ivt
Vidím že Pasta začal sezónu slušně
Raška vyměněn do Minnesoty.
Zrovna Adam si zahrát mohl, když jsme v noci, letos poprvé vyhráli
Jinak bych rád Raskena viděl stejně raději u nás . Místo Dravce až skončí další bojovník který umí dát gól . Navíc má větší tvrdost . Ale pokud mu vyjde NHL stabilně bude to jenom dobře
- Upraveno