Fredy tyhle statistiky jsou vysvětlené relativně dobře - 50000 možných simulaci a z výsledků vypočítána pravděpodobnost.

Škoda jen, že nevíme jak vznikly ty simulace. Tam je možná to cucáním z prstu.
Všimli jste si v kolika zápasech základní části jsme podle nich byli favority? A v kolika byste to reálně viděli vy? Takový rozdíl nebyl ani za VV. Mám pocit, že velká váha je tam přisuzována titulům, rozpočtu...

Fredy Proto jsem vytvořil samostatné vlákno, abys to nemusel číst 🙂

Teď tomu trochu nerozumím, vlastně tomu nerozumím vůbec. Třinec má vyšší procento v šanci na semifinále než sralta, ale nižší procento šance na finále? To trochu ( spíše hodně) postrádá logiku. Podobně to hapruje u sekaček a tygerce.

Zkojek
    Co jsem to pochopil já, tak Sparta v případě postupu přes nás, nemůže narazit na Pce, proto by byla favoritem v semifinále....Třinci kdežto při postupu přes Spartu hrozí Pce celkem reálně v semi. To by muselo souboj zvládnout Brno, což nevím jestli se povede.

Jezo27 Dík za objasnění, takhle jsem se na to nedíval. Teď už to chápu. Člověk se stále učí :-)

Zkojek Jj, je to jak píše kolega 🙂

APW
      Za mě nebude ho škoda, ten borec nedýchá pro tým. Když se mu daří, tak hraje jako pán, ale když to nejde, tak nevybojuje nic, nevrací se.

Jezo27 Je to dobrý hráč, byla by ho škoda. To co píšeš dělá i Růža a bez něho to taky nejde... Tak v klidu.

Ruza se nevrati, ale udela za zapas 5 akci, kdyz dostane prostor, je ho citit. To Hudacek fakt nema, jeho ice time dneska je opravneny, nezahral za ty 2 zapasy vubec nic. O ty 2 zapasy nejde, ale jeho projev je takovy vetsinu sezony, a to fakt pri jeho postaveni v tymu nestaci.

Kajl
          Hudáček potřebuje důvěru od trenérů a tu absolutně nemá a pokud mu daji do lajny Hrnu a Arona tak to bude mit fakt složité. Ká chci v týmu vidět rozdilove hráče, a tím Hudy je, ale trenéři to evidentně vidí jinak

Jakou duveru Hudacek nema? V základní casti jeho ice time nikdy nesel pod 10 minut, vetsinu zapasy byl naopak pres 15 minut. Hraje presilovky, tak v cem ma mit vetsi duveru? Ve tretim zapase ve ctvrtek hral Hudy skoro 18 minut a nezahral vubec, ale vubec nic a to hral s Nestym a Vozenilkem, a dneska to same, proto tam ani nesel na treti tretinu. Kdyby se aspon rval o to, a neslo mu to, tak nereknu, ale jeho projev je jak od Arona...spici princezna.

Samozřejmě neznam zdravotni stav hracu, ale takhle to je vetsinu sezony, a on to ma celou karieru, ze v playoff uplne vypadne z role. Nechci aby sedel, byl bych rad kdyby byl platny, ale porad cekam kdy to prijde, a porad nic neprichazi.

Jezo27 Hudáček ať klidně jde,do kabiny velmi nepříjemný typ a v hlavě podle všeho docela vymeteno...

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀